Kjøp reservedeler til Saab online på mekonomen.no

Hos Mekonomen.no har vi samlet reservedeler til flere Saab-modeller, som 9-3, 9-5, 9-7 og klassikere som Saab 900 og 9000. Våre Saab bildeler er av samme kvalitet som delene som var i bilen din fra begynnelsen og vi tilbyr også opptil 5 års garanti på enkelte deler - best i klassen! Vi tilbyr selvfølgelig også service og reparasjon av din Saab på våre verksteder og har du spørsmål om våre produkter er du også velkommen til en av våre butikker.

Saab - En svensk historie

Saab er en historisk gigant når det kommer til det norske bilmarkedet. Selskapet etablerte sin produksjon av jagerfly i 1937 under navnet Swedish Airplane Company Limited før det fra 1947 også gikk inn på personbilmarkedet. Skiftet i fokus var et resultat av etterkrigstidens fredelige Europa og flyttingen ble svært vellykket for Saab.

Saabs første bil ble lansert i 1946 og var en Saab 92B. Eksteriøret av kjøretøyet lignet en flyvinge, og det kan bemerkes at motstandskoeffisienten var klart høyere enn for mange av dagens biler.

I 1959 lanserte selskapet senere sin kanskje største suksess med at Saab 95 så dagens lys. Modellen etter det – Saab 96 – var også i mange år den mest solgte bilen på det europeiske markedet.

Saab har gjennom årene hatt varierende grad av suksess og har vært drevet i ulik regi av for eksempel alt fra Saab-Scania AB, General Motors, Investor AB til Spyker Cars NV. I 2012 ble selskapets aksjer kjøpt opp av forvaltningsselskapet National Electric Vehicle Sweden (NEVS), som produserer elbiler.

På de norske veiene ser vi fortsatt mange Saab-biler som ruller frem og vi i Mekonomen bryr oss om at Saab-bilene også skal services og repareres i lang tid fremover for å holdes i god stand. Så søk og filtrer gjerne blant vårt store utvalg av bildeler til Saab.

Søk med registreringsnummeret ditt

For å sortere ut bildelene som passer til akkurat din Saab, kan du selvsagt bruke vår smarte og optimaliserte filtreringsfunksjon, som gjør at du ved å fylle inn registreringsnummeret ditt kun får utvalget av bildelene som passer akkurat din Saab. Det er viktig å sjekke at bildelene du kjøper er beregnet på riktig modell av din Saab og derfor er det lurt å alltid starte med å filtrere på registreringsnummeret ditt før du leter videre.

Skulle du også etter filtreringen ønske hjelp eller veiledning med hvilke bildeler som passer best for akkurat din Saab og for den effekten du ønsker, kan du selvfølgelig alltid kontakte oss via kundeservice, butikk eller verksted for å få veiledning fra en av våre eksperter på bildeler til Saab.

Hos Mekonomen kan du bestille service, bilreparasjoner og kjøpe reservedeler til følgende Saab-modeller

600

90

900

9000

9-3

9-5

95/96

99

Sonett

9-7x

9-2x

9-3x

9-4x

93

92

Bestill service eller reparasjon for din Saab

Bestill din service eller reparasjon online!

Bestill time