Belysning

God belysning er spesielt viktig når det er mørkt, tåkete, regn eller snø. Heldigvis har vi i utgangspunktet alle typer belysning til din bil, fra blinklys til baklys. Hvis du vil vite nøyaktig hva som passer din bil, kan du bruke reg.nr-søket nedenfor. Vi har betydelig flere reservedeler enn de du finner her i nettbutikken. Ta kontakt med kundeservice eller en av våre butikker for å få hjelp til å bestille det du trenger.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen
Laster inn…

BELYSNINGSSKOLEN

Seks trinn mot bedre lys fra frontlyktene.

Belysning og ekstralys til bilen

Det er viktigt med god belysning - uansett om du kjører bil eller jobber i garasjen. For deg med ambisjoner finnes Xenonlamper, men vi har også både LED-lamper og halogenlamper. Ja, i prinsipp alle former av ekstralys til din bil, tilhenger eller campingvogn. Trenger du hjelp med montering er du alltid velkommen å kontakte ditt nærmeste Mekonomen Bilverksted.

Bytte lyspærer

Ettersom det finnes hundrevis ulike lyspærer for bil så kan det være vanskelig å vite eksakt hvilken type som passer til akkurat din bil. Gjennom å fylle i ditt registreringsnummer øverst på siden så får du kun opp de produktene som passer kjøretøyet ditt. Hos oss finner du all belysning som du kan trenge til bilen, som for eksempel tåkelys, kjørelys og blinklys.

Lyspærer i reserve

Riktig belysning er ekstra viktig ved dårlig vær, som for eksempel tåke, snø eller regn. Andre bilister skal kunne oppdage deg, og du skal se veien uten noe problem. Dessverre så ryker pærer inn imellom og da er det veldig greit å ha med seg en ekstra lyspære. Andre reservedeler er også bra å ha - de finner du hos oss.