I dag opplever Postnord tekniske problemer med kobling til leveringssted. Du kan derfor kun velge levering til din nærmeste butikk. Vi beklager ulempen det medfører og håper på en rask løsning.
Sommerkampanje med opptil -70% i alle våre butikker og på nett! Se mer her.
Superweekend på nett! 30% på nesten alt! Se mer her.

Chassis

Kjøretøyets chassis refererer til bunnrammen som forener alle primære komponenter. For en bil er dette ting som bærearmer, støtdemper og fjæring, styringssystemer, bakaksler og mer. Hos oss på Mekonomen finner du tilbehør som kan være nødvendig for å betjene de forskjellige komponentene som er tilkoblet via chassiset ditt.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen

Chassis - bilens fundament

En bil består av mange deler, men du kan nok med rette si at chassiset er bilens hovedkomponent. Chassiset inneholder i sin tur mange deler. Og vi har listet opp noen av dem nedenfor.

  • Girkasse

Dette inkluderer for eksempel deler som clutch, girkasse, halvaksel, universalledd og girkasse.

  • Drivsystem

Dette inkluderer for eksempel deler som ramme, balanse, aksel, hjul, gaffelbjelke og støtdempere.

  • Styresystem

Dette inkluderer deler som styreaksel og styrestang.

  • Bremsesystem

Dette inkluderer for eksempel deler som bremseskive, bremsepumpe og bremseklosser.

Bilens chassis kan dermed sees om bilens fundament, og det er faktisk der mye av grunnlaget for hele bilens funksjon er satt sammen. Chassiset er bilens understell, og det er her mange av bilens viktigste funksjoner og systemer er montert. Et chassis anses vanligvis å bestå av en rekke forskjellige deler, og chassiset er vanligvis delt den inn i forstillingen, hjullageret og styreleddene. Alle er selvfølgelig veldig viktige deler og funksjoner for en fungerende bil. Og det er viktig at delene i bilens chassis alltid har den høyeste funksjonaliteten.

Her på Mekonomen finner du alt du trenger for å opprettholde en høy kvalitet på funksjonene og systemene som er montert i chassiset ditt. Og hvis du har spørsmål og bekymringer angående bilens chassis, er det bare å ta kontakt med oss.

Stort utvalg av produkter til ditt chassis

I vårt store utvalg av produkter til chassiset, finner du for eksempel chassisforinger, hjullager og styredempere. Men også flere andre produkter som er avgjørende for bilens funksjon.

Vårt brede sortiment har også produkter for bakstilling som krengningshemmer, bærearmer og tverrstag. I tillegg finner du alt som trengs for å betjene servostyringspumper, rattstag og ratt. Alt du trenger for å opprettholde høy kvalitet og dermed forlenge levetiden og øke trafikksikkerheten finner du på Mekonomen.no og tilbehør til bilens chassis er selvfølgelig intet unntak.