Bærearmer

Här på Mekonomen.se hittar du alla reservdelar och tillbehör till din bil. Alltid från kvalitetsmärke och till riktigt bra pris dessutom. Vi erbjuder ett stort utbud av produkter för bilens chassi och om du är på jakt efter nya länkarmar har du kommit helt rätt. Våra reservdelar är noggrant kvalitetstestade och vi erbjuder länkarmar för de flesta bilmodeller. Använd vår smarta filtreringsfunktion för att sortera fram så att du hittar en länkarm som passar just din bil och chassi. 

Bærearmer er en viktig del av bilens chassis. De er ansvarlige for å holde hjulene i posisjon og overføre kraft fra bilens drivlinje til hjulene. Bærearmer finnes vanligvis i par, en for hver side av bilen.

Bærearmer kan være laget av stål, aluminium eller plast. De er vanligvis formet som en L eller A, og de er festet til bilens chassis og hjul. Bærearmer er ofte utstyrt med gummiforinger eller bærekuler for å redusere støt og vibrasjoner.

Det finnes to hovedtyper av bærearmer:

  • L-armer er den vanligste typen bærearm. De er festet til chassiset i ett punkt og til hjulet i to punkter.
  • A-armer er festet til chassiset i to punkter og til hjulet i tre punkter. De gir mer kontroll over hjulene enn L-armer, men de er også mer komplekse og dyrere.

Bærearmer er utsatt for slitasje og kan bli skadet av ulykker eller ujevne veier. Hvis en bærearm er skadet, kan det føre til at hjulene ikke er i posisjon, noe som kan føre til problemer med styring og kjøreegenskaper.

Symptomer på skadede bærearmer kan være:

  • Unormale støt og vibrasjoner
  • Unormale lyder fra hjulene
  • Unormale kjøreegenskaper

Hvis du mistenker at bærearmene dine er skadet, bør du få bilen din inspisert av en mekaniker.

Her er noen tips for å forlenge levetiden til bærearmene dine:

  • Sjekk bærearmene regelmessig for skader eller slitasje.
  • Bytt ut gummiforinger eller bærekuler etter behov.
  • Unngå å kjøre over ujevne veier.

På Mekonomen.no finner du alle reservedeler og tilbehør til din bil. Vi tilbyr et stort utvalg av produkter til bilens understell, og er du på jakt etter nye bærearmer har du kommet til riktig sted. Våre reservedeler er nøye kvalitetstestet og vi tilbyr bærearmer til de fleste bilmerker. Bruk vår smarte filtreringsfunksjon for å sortere utvalget slik at du kan finne en bærearm som passer til bilen din.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen