Foringer

Hvis det er på tide å bytte ut dine slitte chassisforinger, har du funnet riktig side. Her på Mekonomen.no har vi et stort utvalg av chassisforinger til gode priser. Selv om en chassisforing ved første øyekast kan se liten og ubetydelig ut, fyller den en svært viktig funksjon for bilens fjæring. Hvis den går i stykker eller er utslitt, er det derfor veldig viktig at den byttes ut.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen
Laster inn…
Handle iht
Kjøpsalternativ
Pris
Produsent
Plassering
Vis som

Artikler 1-12 av 1212

Side
per side

Bærearmsforing

 • Produsent: Meyle
385 Nok

Stabilisatorstagforing

 • Produsent: Sidem
124 Nok

Foringsett

 • Produsent: Meyle
1435 Nok

Bærearmforing

 • Produsent: TRW
300 Nok

Akselforing

 • Produsent: Sidem
419 Nok

Stabilisatorstagforing

 • Produsent: Meyle
147 Nok

Stabilisatorstagforing

 • Produsent: Sidem
102 Nok

Stabilisatorstagforing

 • Produsent: Kavo
313 Nok

Bærearmforing

 • Produsent: Meyle
422 Nok

Bærearmforing

 • Produsent: Monroe
393 Nok

Bærearmsforing

 • Produsent: Lemförder
808 Nok

Bærearmforing

 • Produsent: TRW
443 Nok
Vis som

Artikler 1-12 av 1212

Side
per side

Liten komponent med en stor oppgave

Her på Mekonomen.no har vi samlet alle produktene du muligens kan lete etter for bilen din, og dette er selvsagt intet unntak når det gjelder chassisforinger. Liten eller stor, vi på Mekonomen har et bredt utvalg av produkter i kategorien slik at du kan finne ut hva du leter etter og klikke hjem produktene i fred og ro. Hvis chassisforingene er utslitte, ødelagte eller hvis det er på tide å bytte av en annen årsak, har du kommet til rett sted. Bare se deg rundt i vårt store utvalg av chassisforinger fra kjente merker og bestill de du trenger.

Kjøp nye foringer online

Med vår smarte filtreringsfunksjon, som lar deg sortere ut produktene som passer akkurat din bil ved å fylle inn registreringsnummeret ditt, er det nå veldig enkelt å kjøp chassisforinger og andre reservedeler online. Du vet at foringene vi har sortert vil passe til bilen din. Så før du går videre, er det best å begynne med å fylle ut registreringsnummeret ditt og dermed gjøre den store grovsorteringen. Deretter kan du sammenligne forskjellige alternativer og velge hvilke produkter du vil ha. Hvis du trenger hjelp, tips eller råd, kan du alltid kontakte vår kundeservice. Og skulle du trenge hjelp med feilsøking eller reparasjon, kan du alltid henvende deg direkte til et av våre verksteder.

Foringer er viktige for bilens fjæring

En foring ser kanskje ikke mye ut for verden, og det er heller ikke dyr, men allikevel er den viktig grunnet effekten den har på bilens fjæring. Foringenes oppfyller en viktig oppgave når det gjelder fjæring, vibrasjoner og støt, og det finnes foringer som er laget av både gummi og metall. Foringer er plassert på forskjellige steder på bilen din og slites over tid. Hvis bilen din trenger nye foringer, finner du de her. Vi selger girspakforinger, leddforinger, fjæringsforinger og foringer for krengningsstabilisator.