Spiralfjærer

Spiralfjærer er en viktig del av bilens fjæringssystem. De brukes til å absorbere støt og vibrasjoner fra veien, og de bidrar til å holde bilen stabil og sikker.

En spiralfjær er en sylinderformet fjær som er laget av stål eller aluminium. Fjærene er vanligvis plassert mellom bilens karosseri og hjulene. Når bilen kjører over en hump eller et hull, vil fjæren komprimeres og absorbere støtet. Når bilen beveger seg videre, vil fjæren utvide seg igjen.

Spiralfjærer er tilgjengelige i en rekke forskjellige størrelser og styrker. Størrelsen på fjæren avhenger av bilens vekt og kjørestil. Styrken på fjæren avhenger av hvor mye støt og vibrasjoner den skal absorbere.

Spiralfjærer er en viktig del av bilens sikkerhetsfunksjoner. De bidrar til å holde bilen stabil og sikker i svingninger og bremsinger.

Her er noen av fordelene med spiralfjærer:

  • De er effektive til å absorbere støt og vibrasjoner.
  • De er relativt enkle å vedlikeholde.
  • De er tilgjengelige i en rekke forskjellige størrelser og styrker.

Spiralfjærer er en viktig del av bilens fjæringssystem. De bidrar til å gjøre bilen mer komfortabel og sikker å kjøre.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter spiralfjærer har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen