Innerskjerm

Innerskjerm i en bil er den delen av kjøretøyet som sitter inne i hjulhuset, og den har flere viktige funksjoner:

  • Beskyttelse: Innerskjermen beskytter bilens indre komponenter, som motor, bremsesystem, og drivverk, mot smuss, vann, og steinsprut som kan kastes opp fra veien.
  • Støyreduksjon: Den bidrar til å redusere støy fra veien og hjulene, slik at passasjerene i bilen opplever mindre uønsket støy og vibrasjoner.
  • Aerodynamikk: Innerskjermen er utformet for å bidra til kjøretøyets aerodynamikk, noe som kan forbedre bilens drivstoffeffektivitet og ytelse.
  • Estetikk: I tillegg til sine funksjonelle formål, kan innerskjermen også ha en estetisk rolle ved å gi hjulhuset et mer polert og helhetlig utseende.

Innerskjermen er vanligvis laget av plast eller et lignende materiale for å være lett, holdbart og motstandsdyktig mot korrosjon. Den spesifikke utformingen og materialene kan variere avhengig av bilmodellen og bilprodusenten.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter innerskjerm har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen