Tanklokk

Har du klart å miste tanklokket ditt, eller må du kjøpe et nytt av en annen grunn? Hvis du leter etter noe som har med tanklokk å gjøre, har du kommet til riktig sted. Her har vi samlet hele vårt sortiment i kategorien for tanklokk i forskjellige varianter, med og uten lås, slik at du kan komme deg ut på veiene uten risiko for at noe rusk finner veien inn i tanken.

Tanklokket på en bil er en mekanisk komponent som brukes til å dekke og beskytte drivstofftankens åpning. Det er vanligvis plassert på utsiden av bilen, vanligvis bak eller på siden av bilen, avhengig av bilmodellen. Tanklokket er utstyrt med en låsemekanisme for å forhindre uautorisert tilgang til drivstofftanken.

Når du skal fylle bilen med drivstoff, må du åpne tanklokket ved å dreie eller vri det, avhengig av typen låsemekanisme. Under tanklokket finner du selve drivstoffpåfyllingsrøret, som du plasserer bensinpistolen eller dieselpumpen i når du fyller tanken med drivstoff. Når tanken er full, lukker du enkelt tanklokket igjen for å beskytte drivstoffet og forhindre lekkasje.

Tanklokket kan variere i design og utseende avhengig av bilprodusenten og modellen, og noen ganger kan det ha en indikator som viser hvilken type drivstoff bilen bruker, for eksempel "Bensin" eller "Diesel". Det er viktig å alltid sikre at tanklokket er riktig lukket og låst for å unngå problemer med drivstoffsystemet og for å opprettholde sikkerheten under kjøring.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter tanklokk har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen

Mistet tanklokket?

Har du klart å gjøre den klassiske feilen med å kjøre av gårde med tanklokket på taket? Uansett årsak, er du nå på riktig sted.

For å være sikker på at tanklokket kan brukes til akkurat din bil, du kan skrive inn registreringsnummeret i vår smarte filtreringsfunksjon og deretter velge en som passer i vårt store utvalg.

Hos oss finner du alt fra helt klassiske lokk til drivstofftanken til ulike låsbare drivstofflokk for ekstra sikkerhet. Hvis tanklokket ditt har gått tapt, er det uansett av største betydning at du kjøper et nytt så raskt som mulig, slik at du ikke risikerer å få inn skitt i tanken. På sikt kan dette få mye større konsekvenser for hele bilen. Så ikke vent med å kjøpe det nye tanklokket. Dette er fordi det også sikrer at tanken holdes lufttett og selvfølgelig slik at drivstoffet ditt ikke risikerer å fordampe. Det er rett og slett noe du bytter ut så snart du merker at det har gått tapt eller er skadet.

Kjøp tanklokk raskt og enkelt online på Mekonomen.no

Med bare noen få klikk kan du raskt og enkelt bestille det nye tanklokket her på Mekonomen.no. Vi tilbyr flere forskjellige alternativer, og det er bare for deg å velge hvilket tanklokk som passer deg best.

Du vil kunne få tanklokket levert rett hjem i rasende fart, slik at du ikke risikerer å få skitt i tanken. Alt for å gjøre bileierskapet ditt så enkelt som mulig.

Har du fått skader på tanklokket, kan du selvfølgelig også kontakte verkstedene våre for hjelp, og hvis du er redd at du fått inn noe i tanken som ikke skulle vært der, er vi her for deg. Både vår kundeservice, våre butikker og verksteder jobber for at du skal føle deg trygg og komfortabel i ditt bileierskap - hver dag.