Tilhenger

Hvis du eier en tilhenger, må du sjekke fra tid til annen at alt på hengeren fungerer som det skal. Dette kan være alt fra spiralkabler og kulekoblinger til lemlås, stikkpropper og støttehjul og tilhengerlås. Uansett hvilke tilbehørsprodukter eller reservedeler du trenger til tilhenger for å oppnå full funksjonalitet, finner du de her på Mekonomen.no. Vi har et stort utvalg av reservedeler til tilhengere fra Valeryd , den ledende leverandøren av tilhengerdeler i Sverige. For å finne en reservedel som virkelig passer til tilhengeren din, anbefaler vi at du bruker registreringsnummerfilteret på øverst på siden.

En tilhenger til en bil er et praktisk kjøretøystillegg som brukes til å transportere ekstra last eller utstyr. Den består vanligvis av en ramme laget av stål eller aluminium og er montert på bakhjulene av trekkbilen. Tilhengere varierer i størrelse, form og kapasitet, og de kan tilpasses ulike formål, for eksempel frakt av gods, campingutstyr, båter, eller andre tunge gjenstander.

De vanligste typene tilhengere inkluderer lukkede tilhengere med et tak og vegger for beskyttelse mot vær og tyveri, åpne tilhengere som er enkle å laste og losse, og spesialiserte tilhengere som biltransportører eller hestetrailere. Tilhengere er utstyrt med hjul, bremser og lys for sikker kjøring, og de kan kobles til trekkbilen ved hjelp av en kulekobling eller et slepetau.

Tilhengere gir fleksibilitet og økt lastekapasitet for bilister, noe som gjør dem uunnværlige for transport av varer og utstyr på veiene.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter utstyr til tilhengeren har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Kjør trygt med riktig tilbehør

Enten du kjør med tilhenger eller campingvogn, er det bra å sørge for at du har tilbehøret som sikrer at du kan kjøre trygt med det du har valgt å trekke bak bilen. En dårlig tilkoblet campingvogn, eller en kulekobling som ikke sitter som den skal kan være livstruende for både deg og dine medtrafikanter. Sørg for at du har montert alt nøye. Hvis du merker at noen av tilbehørsproduktene til tilhengeren eller campingvognen din begynner å bli utslitt, er det på tide å kjøpe nytt å bytte ut. Her på Mekonomen har vi samlet alt du måtte trenge for en jevn og trygg reise med tilhengeren eller campingvognen.

Et stort utvalg av tilbehør til tilhenger

Her på Mekonomen.no finner du alt fra vinsjer og hengerfester, til kulekoblinger og støttehjul. Innenfor hver kategori av tilbehør til tilhenger finner du flere forskjellige alternativer. Hvis du vet hva du leter etter, kan du enkelt sortere deg gjennom vårt store utvalg av produkter for tilhenger- og campingvognutstyr, eller du kan selvsagt kontakte oss for mer informasjon og råd og veiledning.

Det du leter etter, finner du her

  • Vinsjer
  • Tilhengerkontakter
  • Kulekoblinger
  • El-kabelsett
  • Støttehjul
  • Tyverisikring
  • Tilhengerbelysning
  • Kabelstropper
  • Sidespeil m.m.

Som du ser, har Mekonomen virkelig fylt opp lageret når det gjelder tilbehør til tilhengere og campingvogner. I tillegg til at vi har produktene som kreves for full funksjonalitet, har vi også produktene som forbedrer og sikrer hengeren ved bruk.

Det kan være en potensiell fare å kjøre med en lite, eller dårlig lastet tilhenger hvis du har sikret at lasten er godt festet. Sørg for å alltid ha stropper av forskjellige typer i bilen. Det er også viktig å huske på den generelle sikkerheten når du kjører med tilhenger. God belysning er å anbefale hvis du kjører i mørket.

Uansett hva du trenger for tilhengeren din, kan du finne det her hos oss!