Deler til tilhengerfester

Monteringsdeler til et hengerfeste er nødvendige komponenter for å sikre trygg og pålitelig tilkobling mellom kjøretøyet og hengeren. Disse delene inkluderer vanligvis en hengerfestebrakett, en kulekobling, en kulelås, og diverse bolter og muttere.

Hengerfestebraketten er den viktigste komponenten som festes til kjøretøyets chassis. Den gir en stabil base for hengerfestet. Kulekoblingen er en nøkkelkomponent som gir et sikkert punkt for å koble hengeren til kjøretøyet. Den har en kule som passer inn i hengerfestet og gir fleksibilitet for manøvrering.

Kulelåsen sikrer kulekoblingen på plass og forhindrer utilsiktede frakoblinger. Monteringsdeler inkluderer også ulike bolter, muttere og skiver som er nødvendige for å feste braketten og kulekoblingen til kjøretøyet sikkert.

Riktig montering av disse delene er avgjørende for sikkerhet på veien og for å unngå skader på både kjøretøyet og hengeren. Det er viktig å følge produsentens instruksjoner og sørge for regelmessig vedlikehold for å sikre at monteringsdeler for hengerfestet fungerer som de skal.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter deler til tilhengerfester har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.