Elsett til tilhengerfester

Hvis du har planer om å montere et tilhengerfeste og det du kobler til festet skal kunne samhandle med bilen, kreves et fungerende elektrisk sett. Det finnes en rekke forskjellige varianter av elektriske sett, så finn ut akkurat hvilken type elektrisk sett som passer best for deg. Uansett om du leter etter et 13-polet eller et 7-polet elektrisk sett, har vi samlet et bredt utvalg av elektriske sett til gode priser her på Mekonomen.no.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen
Laster inn…
Handle iht
Kjøpsalternativ
Pris
Produsent
Vis som

Artikler 1-12 av 716

Side
per side

Strømkabelsett

 • Produsent: ECS
Klubbpris:2705 Nok
Ikke medlem:3006 Nok

Styreenhet Trailersafe

 • Produsent: EH Connector
Klubbpris:1660 Nok
Ikke medlem:1845 Nok
Nyhet

El-kabelsett

 • Produsent: Westfalia
Klubbpris:4758 Nok
Ikke medlem:5287 Nok
Nyhet

Testkabel 13-pol hengerkontakt

 • Produsent: EH Connector
Klubbpris:1187 Nok
Ikke medlem:1319 Nok

Strømkabelsett

 • Produsent: ECS
Klubbpris:3168 Nok
Ikke medlem:3520 Nok

El-kabelsett

 • Produsent: Westfalia
Klubbpris:1876 Nok
Ikke medlem:2085 Nok

El-kabelsett

 • Produsent: ECS
Klubbpris:1589 Nok
Ikke medlem:1765 Nok

Kabelsett 13 Pol Nissan

 • Produsent: Westfalia
Klubbpris:1916 Nok
Ikke medlem:2129 Nok

El-kabelsett

 • Produsent: Westfalia
Klubbpris:3218 Nok
Ikke medlem:3575 Nok

El-kabelsett

 • Produsent: Westfalia
Klubbpris:2665 Nok
Ikke medlem:2961 Nok

Kabelsett 13 Polet

 • Produsent: Westfalia
Klubbpris:2755 Nok
Ikke medlem:3061 Nok

Kabelsett 13 Pol Volvo Xc90

 • Produsent: Westfalia
Klubbpris:2201 Nok
Ikke medlem:2445 Nok
Vis som

Artikler 1-12 av 716

Side
per side

Nødvendig tilbehør til tilhengerfeste

Her på Mekonomen.no har vi samlet alle produktene til bilen din og selvfølgelig har vi også produktene for at du skal kunne koble til en tilhenger eller campingvogn uten problem. Det første du trenger er selvfølgelig et tilhengerfeste, og hvis du ikke allerede har et, kan du finne et stort utvalg tilhengerfeste her hos oss. Hvis du er på utkikk etter elektriske sett for å få bilen og det du kobler til å samhandle, har vi samlet et stort utvalg elektriske sett for hengerfeste. Vi snakker generelt om 13-polede eller 7-polede elektriske sett, og selvfølgelig har vi begge alternativene i vårt brede sortiment.

Kjøp elektrisk sett til tilhengerfeste online

For å vite hvilken kabling som er best for akkurat din bil, bør du bruke vår smarte filtreringsfunksjon. Filtreringsfunksjonen lar deg sortere ut ledninger og elektriske sett som passer til akkurat din bil ved å fylle inn ditt registreringsnummer. Etter at du har angitt registreringsnummeret, sorterer vi automatisk ut produktene som ikke passer til bilen din, og det er ganske enkelt alle alternativene du har igjen å velge mellom. Dette gjør det enkelt og praktisk å handle elektriske sett og andre produkter online. Du kan også klikke deg rundt blant tilhengerfeste for å se hvilke elektriske sett som er best egnet for hvilken type hengerfeste og hvordan de igjen passer til akkurat din bil. Når du har funnet settet du trenger, er det bare å legge det i handlekurven og bestille det hjem. Det kunne ikke vært enklere.

7-polet elektrisk sett eller 13-polet elektrisk sett

Selv om det er to forskjellige typer elektriske sett, er den vanligste kabelen til hengerfeste 7-polet. 7-polet elektrisk sett brukes oftest for de som trenger å koble til tilhenger, hestetransport, båthenger eller eldre campingvogner. 13-polet fungerer vanligvis også i disse tilfellene, men de er dyrere fordi de tilbyr et bredere spekter av funksjoner. 13-pins kabler er mer avanserte og kan for eksempel betjene kjøleskap og frysere i campingvogner, lade batteriet og betjene innvendig belysning. Så mye handler ganske enkelt om hvilke funksjoner som skal fungere i delen du kobler til.