Fast tilhengerfeste

Når kommer til valg av bil, kan det være mange som glemmer å sjekke om den kommer med tilhengerfeste eller ikke. Men tro oss, vi har alle stått der en dag og bannet over at vi ikke har et. Det kan være for å montere en sykkelholder, koble til en tilhenger eller selvfølgelig når du ønsker ta en behagelig ferie med en campingvogn. Men uansett årsak vil det være dager du skulle ønske du hadde et tilhengerfeste. Her på Mekonomen har vi fylt opp lageret med mange forskjellige varianter av tilhengerfester.

Et fastmontert tilhengerfeste på en bil er en permanent installert enhet som gir mulighet for å koble til en tilhenger, campingvogn eller annet slepeutstyr. Denne type tilhengerfeste er vanligvis festet til bilens ramme eller chassis og er solid konstruert for å kunne håndtere betydelig vekt og belastning.

Fastmonterte tilhengerfester gir økt stabilitet og sikkerhet sammenlignet med midlertidige eller avtakbare alternativer. De er ideelle for personer som jevnlig bruker tilhenger eller annet slepeutstyr, da de er enkle å bruke og krever minimal vedlikehold.

Slike tilhengerfester er tilgjengelige i ulike varianter, inkludert kulekoblinger og dragkroker, avhengig av bruksområdet og bilens spesifikasjoner. Det er viktig å sørge for at tilhengerfestet er kompatibelt med bilens vekt- og trekkapasitet for å sikre sikkerheten på veien.

Samlet sett gir fastmonterte tilhengerfester en pålitelig og praktisk løsning for å transportere ekstra last eller utstyr med bilen din.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter et permanent tilhengerfeste til bilen har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen

Til tider er det praktisk å ha hengerfeste

Hvis du har planer om å skaffe en campingvogn, eller hvis du har lagt merke til at det har vært for mange situasjoner der du må låne en bil så snart du trenger å kjøre med tilhenger, så er det kanskje på tide å skaffe tilhengerfeste til bilen din. Her hos oss på Mekonomen.no finner du faste hengerfeste for den mest stabile monteringen. Dette er perfekt for deg som har tenkt å bruke hengerfeste ofte. Hvis du er litt mer bekymret for bilens utseende og bare trenger tilhengerfeste noen få ganger, er et avtagbart tilhengerfeste skreddersydd for deg. Deretter kobler du på når det er å kjøre til søppeltømminga, og da du kommer hjem tar du bare av tilhengerfestet å legge den i bagasjerommet. Fleksibelt, ikke sant?

Kjøp et tilhengerfeste online

Hvis du taster inn ditt registreringsnummer, kan vi raskt sortere ut de forskjellige hengerfeste som passer til akkurat din bil, og du kan deretter velge hvilken type du ønsker i fred og ro. Når du er inne på et produkt, finner du også bilspesifikke kabelsett, 13-pins og 7-pins basert på dine spesifikke behov.

Fast tilhengerfeste eller avtagbart hengerfeste?

Et fast hengerfeste er vanligvis billigere enn et avtagbart og er, som du ser av navnet, alltid fast og synlig på bilen. Den kan bare fjernes hvis du demonterer på samme måte som du monterte den - og så kan vi love deg at det er behov for verktøy. Det er selvfølgelig mer stabilt fordi det ikke er bevegelige deler i det hele tatt, og i tillegg har du en konstant beskyttelse mot at andre kjøretøy kjører på støtfangeren din. Hvis du ikke har problemer med at tilhengerfeste er synlig når du ikke bruker det, og hvis du fortsatt vil bruke tilhengerfeste ganske mye, er dette det beste alternativet for deg. Hvis du derimot ikke vil at tilhengerfeste skal være synlig, bør du selvfølgelig velge et avtagbart hengerfeste. Da er det bare å ta det på når det trengs, enkelt og greit. Den er enkel å montere og like lett å fjerne og trenger ingen verktøy. På den annen side kan den oppfattes som litt mindre stabil enn det permanente hengerfestet.