Motorvarmere

Å kjøre med kald motor er ikke bare dårlig for bilen din, men også for miljøet. Å bruke motorvarmer i de kalde vintermånedene hjelper derfor motoren din og sikrer at du reduserer både drivstofforbruk og eksosutslipp. Hos oss på Mekonomen finner du motorvarmere til flere bilmodeller som Volvo, Audi og Toyota til virkelig gode priser. Du visste kanskje ikke at omtrent 75% av motorslitasjen oppstår helt i starten?

En motorvarmer til bil er en essensiell komponent som bidrar til å forbedre kjøretøyets ytelse og pålitelighet, spesielt under kalde værforhold. Denne enheten fungerer ved å forvarme kjølevæsken eller motoren før du starter bilen, noe som gir flere fordeler. Først og fremst reduserer den slitasje på motoren ved å eliminere kaldstartproblemer, noe som forlenger levetiden til motoren.

En motorvarmer forbedrer også drivstoffeffektiviteten ved å sikre at motoren opererer ved optimal temperatur raskere, noe som reduserer drivstofforbruket og gir en miljøvennligere kjøreopplevelse. I tillegg gir den raskere oppvarming av kupeen, noe som gir en mer behagelig kjøreopplevelse for føreren og passasjerene.

Moderne motorvarmere kan styres via fjernkontroll eller mobilapp, noe som gir brukerne bekvemmelighet og fleksibilitet når det gjelder å planlegge oppvarmingen av bilen. De er også tilgjengelige i ulike størrelser og kapasiteter for å passe forskjellige biltyper og behov.

Kort sagt er en motorvarmer en uunnværlig enhet for bileiere som bor i kalde klimaområder, da den forbedrer bilens ytelse, drivstoffeffektivitet og komfort, samtidig som den beskytter motoren mot unødig slitasje.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter motorvarmere har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen

Mindre drivstofforbruk med motorvarmer

I tillegg til å redusere motorslitasje, anslås det også at du reduserer drivstofforbruket med 24% og de skadelige utslippene med 74% når du bruker motorvarmer. Vi i Mekonomen hjelper deg gjerne med kjøp av motorvarmer; enten du kjøper for å montere selv, eller om du vil bestille time på et av våre verksteder. At du installerte en motorvarmer vil både motoren, lommeboken og miljøet takke deg for.

Motorvarmeren - snill mot miljøet, motoren og lommeboken

Motorvarmeren er en amerikansk innovasjon som ble oppfunnet i 1947, men som siden den gang, akkurat som alt annet, har den blitt oppdatert i takt med nye funn og ideer, og ser selvfølgelig også litt annerledes ut enn det de gjorde for rundt 70 år siden. Tidligere var motorvarmeren montert i sylinderhodet, mens den i dag vanligvis er plassert i nærheten av bilens kjølesystem eller bunnpanne.

Det er to typer motorvarmere du finner med oss. Dette er drivstoffdrevne motorvarmeren og den elektriske motorvarmeren. Uansett hvilken type motorvarmer du velger, vil det være en god investering, ikke minst for miljøet. En bil med varm motor trekker også betraktelig mye mindre drivstoff, og den gir dermed mindre farlige utslipp. Slitasje på motoren er generelt også mindre ved varm motor.

Motorvarmeren trenger strøm fra en stikkontakt, og ved hjelp av en timer kan du enkelt bestemme når motorvarmeren skal begynne å varme, så motoren har tid å bli varm før du skal av gårde. Du vil legge merke til resultater umiddelbart når du tar den nye motorvarmeren i bruk, fordi bilen ikke vil kjøre i samme høye turtall som når den er nystartet en kald vintermorgen.

Kjøp motorvarmeren din online på Mekonomen.no

For at det skal bli enkelt for deg å finne riktig motorvarmer, kan du bruke vår smarte filtreringsfunksjon. Du fyller rett og slett i ditt registreringsnummer og deretter vises kun motorvarmerne som passer til din bil. Du kan da også lese om hver spesifikk motorvarmer, hvis den trenger ekstra tilleggsprodukter for å fungere umiddelbart når den er levert hjem. Skulle du ha spørsmål eller være i tvil om hvilket produkt du skal velge, kan du selvfølgelig kontakte oss via kundeservice eller besøke en av våre butikker.