Motorvarmere

Å kjøre med kald motor er ikke bare dårlig for bilen din, men også for miljøet. Å bruke motorvarmer i de kalde vintermånedene hjelper derfor motoren din og sikrer at du reduserer både drivstofforbruk og eksosutslipp. Hos oss på Mekonomen finner du motorvarmere til flere bilmodeller som Volvo, Audi og Toyota til virkelig gode priser. Du visste kanskje ikke at omtrent 75% av motorslitasjen oppstår helt i starten?

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen
Laster inn…

Lokksett

 • Produsent: DEFA
Klubbpris:19 Nok
Ikke medlem:21 Nok

Montere motorvarmer

Motorvarmerenhet, inntakskabelsett, grenledningssett og en kupévarmer. Mange ganger er det alt som trengs for å få en komplett motorvarmer i din bil. Inntakskabelsatsen inneholder kabelen fra veggen til grillen og videre fra grillen til motorvarmeren. For å installere en kupévarmer så trengs også et grenledningssett, det vil si en forgrening med kabler som du leder gjennom veggen og inn i passasjersidens sittebrønn der du monterer selve kupéuttaket.

Klubbpris:586 Nok
Ikke medlem:651 Nok

Feste

 • Produsent: DEFA
Klubbpris:16 Nok
Ikke medlem:18 Nok

Slik monterer du motorvarmer

Begynn med å finne ut hvis motorvarmeren er av en "fuktig" eller "tørr" type. En "fukt" varmer betyr at den sitter montert i bilens kjølersystem. Den varmer kjølervæsken og i dette tilfelle må man tømme og helst bytte kjølervæske. Det er enklere å montere en "tørr" varmer, men den gir ikke samme effekt ettersom varmeren oftest sitter montert utenpå oljebeholderen i bilen.

Monteringssett

 • Produsent: DEFA
Klubbpris:197 Nok
Ikke medlem:219 Nok

Innstikksvarmer 230 V

 • Produsent: DEFA
Klubbpris:1267 Nok
Ikke medlem:1408 Nok

Noe å tenke på

Det finnes en del å tenke over før du begynner, som hvor skal motorvarmeren monteres? Har du alle deler som kreves for å montere en motorvarmer? Finnes det alternative varmere? Hvis det er en ”fukt” varmer du skal montere, har du glykol for å fylle kjølesystemet etter montering? Er du usikker, kontakt et av våre verksteder. Det er smidig og lettvint, og du vet at jobben blir gjort ordentlig.

Sensor

 • Produsent: DEFA
Klubbpris:162 Nok
Ikke medlem:180 Nok

Slangevarmer 230 V

 • Produsent: DEFA
Klubbpris:1235 Nok
Ikke medlem:1373 Nok

Slangevarmer 230 V

 • Produsent: DEFA
Klubbpris:1235 Nok
Ikke medlem:1373 Nok

Innstikksvarmer 230 V

 • Produsent: DEFA
Klubbpris:1097 Nok
Ikke medlem:1219 Nok

Motorvarmer

 • Produsent: DEFA
Klubbpris:2363 Nok
Ikke medlem:2626 Nok

Uttrekkerverktøy

 • Produsent: DEFA
Klubbpris:430 Nok
Ikke medlem:478 Nok

Motorvarmerelement

 • Produsent: DEFA
Klubbpris:1239 Nok
Ikke medlem:1376 Nok
Vis som

Artikler 1-12 av 1518

Side
per side

Mindre drivstofforbruk med motorvarmer

I tillegg til å redusere motorslitasje, anslås det også at du reduserer drivstofforbruket med 24% og de skadelige utslippene med 74% når du bruker motorvarmer. Vi i Mekonomen hjelper deg gjerne med kjøp av motorvarmer; enten du kjøper for å montere selv, eller om du vil bestille time på et av våre verksteder. At du installerte en motorvarmer vil både motoren, lommeboken og miljøet takke deg for.

Motorvarmeren - snill mot miljøet, motoren og lommeboken

Motorvarmeren er en amerikansk innovasjon som ble oppfunnet i 1947, men som siden den gang, akkurat som alt annet, har den blitt oppdatert i takt med nye funn og ideer, og ser selvfølgelig også litt annerledes ut enn det de gjorde for rundt 70 år siden. Tidligere var motorvarmeren montert i sylinderhodet, mens den i dag vanligvis er plassert i nærheten av bilens kjølesystem eller bunnpanne.

Det er to typer motorvarmere du finner med oss. Dette er drivstoffdrevne motorvarmeren og den elektriske motorvarmeren. Uansett hvilken type motorvarmer du velger, vil det være en god investering, ikke minst for miljøet. En bil med varm motor trekker også betraktelig mye mindre drivstoff, og den gir dermed mindre farlige utslipp. Slitasje på motoren er generelt også mindre ved varm motor.

Motorvarmeren trenger strøm fra en stikkontakt, og ved hjelp av en timer kan du enkelt bestemme når motorvarmeren skal begynne å varme, så motoren har tid å bli varm før du skal av gårde. Du vil legge merke til resultater umiddelbart når du tar den nye motorvarmeren i bruk, fordi bilen ikke vil kjøre i samme høye turtall som når den er nystartet en kald vintermorgen.

Kjøp motorvarmeren din online på Mekonomen.no

For at det skal bli enkelt for deg å finne riktig motorvarmer, kan du bruke vår smarte filtreringsfunksjon. Du fyller rett og slett i ditt registreringsnummer og deretter vises kun motorvarmerne som passer til din bil. Du kan da også lese om hver spesifikk motorvarmer, hvis den trenger ekstra tilleggsprodukter for å fungere umiddelbart når den er levert hjem. Skulle du ha spørsmål eller være i tvil om hvilket produkt du skal velge, kan du selvfølgelig kontakte oss via kundeservice eller besøke en av våre butikker.