Piggdekk

Hvis det er på tide med nye dekk, er du på riktig sted. Vi i Mekonomen brenner selvfølgelig for alt som har med bilen din å gjøre, men dekk brenner vi litt ekstra for. Selvfølgelig er det alltid veldig viktig å kjøre med gode og tilpassede dekk for underlaget, men det kan også være en stor glede for bilentusiasten å bytte til noen splitter nye og friske dekk innfor den kommende sesongen.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen

Med pigger på isføre

Her på Mekonomen.no har vi samlet alle produktene til bilen din og selvfølgelig har vi derfor også et stort utvalg av dekk, hjul og felger. Uansett hvilken type dekk du leter etter, finner du helt sikkert noe her som passer, og det er selvsagt heller ikke noe unntak når det kommer til piggdekk - noe som ofte kan være hensiktsmessig i områder der det er mer hålke og isføre enn snøføre. Så hvis du kommet frem til beslutningen at det er piggdekk som gjelder - har du kommet til riktig sted. Her finner du flere av de store merkene til konkurransedyktige og gode priser. Det skal være enkelt og greit å kjøpe piggdekk, og vi i Mekonomen hjelper deg gjerne på veien.

Kjøp piggdekk online - enkelt og greit

Med vår smarte filtreringsfunksjon, fyller du inn registreringsnummeret ditt. Vi sorterer deretter ut produktene som passer til akkurat din bil. Produktene som blir igjen, passer til bilen din. Vi ønsker det skal være enkelt å kjøpe dekk generelt, og piggdekk spesielt - og alle andre reservedeler online. Du vet at produktene vi har sortert vil passe til akkurat din bil. Så før du går videre, fyll ut registreringsnummeret ditt og dermed gjør vi sorteringen. Deretter kan du sammenligne forskjellige alternativer og velge hvilke piggdekk du synes er best for deg. Hvis du trenger hjelp, tips eller råd før du velger nye piggdekk, kan du alltid kontakte vår kundeservice. Og skulle du ønske hjelp fra en av våre verksteder med dekkskift. Bestill en time, så hjelper vi deg.

Sørg for at du har gode dekk på bilen

Å kjøre bil med dårlige dekk er noe av det verste du kan gjøre. Det kan raskt bli en trafikkfare, og du kan risikere å skade både deg selv og dine medtrafikanter. Det er lovgivning om hvilken type mønsterdybde du må ha på dekkene dine, og det er også krav til når og hvordan du bruker sommerdekk og vinterdekk. Det handler om å garantere for alles sikkerhet. En norsk vinter kan være skummel grunnet varierende vær, og det er viktig å være forberedt og riktig skodd når gradestokken synker og bakken fryser på. Sørg for at du har gode piggdekk, slik at du raskt kan gjøre et dekkskift når tiden er inne. Hvis du ikke har riktig dekk for underlaget, bør du holde deg hjemme.