Giroljer automat

Girolje til automatgirkasser spiller en avgjørende rolle i å opprettholde ytelsen og levetiden til en bilens girkasse. Denne spesifikke oljen er utviklet med tanke på å møte de spesielle behovene til automatgirkasser, som skiller seg fra manuelle girkasser på flere måter.

Girolje til automatgirkasser er formulert for å opprettholde smøring og redusere friksjon innenfor girkassen. Den inneholder ofte spesielle tilsetningsstoffer som bidrar til å beskytte girkassekomponentene mot slitasje og varmeutvikling. Den er også designet for å fungere ved ulike temperaturer og trykknivåer, noe som sikrer jevn giring og optimal ytelse under alle kjøreforhold.

Denne oljen er vanligvis tynnere enn motorolje, og dens sammensetning er nøye balansert for å opprettholde riktig viskositet over tid. Riktig girolje i en automatgirkasse bidrar til å forhindre skader på tannhjul og andre bevegelige deler, samtidig som den sikrer at girene skifter jevnt og uten rykk.

Det er viktig å følge bilprodusentens anbefalinger når det gjelder type og skifteintervaller for girolje i en automatgirkasse, da riktig vedlikehold av dette systemet kan bidra til å forlenge bilens levetid og redusere risikoen for kostbare reparasjoner.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter girolje til din automatgirkasse har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen