Dekkoppbevaring

I Norges varierende klima er det av største viktighet å ha riktige dekk for riktig sesong, vær og underlag. De fleste velger å bytte mellom sommerdekk og vinterdekk. Da er det selvfølgelig viktig at dekkene oppbevares uten å bli skadet. Her på Mekonomen.no har vi derfor samlet alt fra dekkvogner, dekkstativer og dekkposer. Ta en kikk og finn det du trenger for best oppbevaring av dine dekk hjemme i garasjen.

Laster inn…
Handle iht
Kjøpsalternativ
Pris
Produsent
Vis som

Artikler 1-12 av 13

Side
per side

Ventilhette Dekkmarkør

  • Produsent: Ideal
Klubbpris:43 Nok
Ikke medlem:48 Nok

Dekklagring

  • Produsent: Carwise
Klubbpris:629 Nok
Ikke medlem:699 Nok

Dekkposer 4-pk m/plasthansker

  • Produsent: Polynova
Klubbpris:36 Nok
Ikke medlem:40 Nok

Dekktralle 150kg

  • Produsent: ProMeister
Klubbpris:976 Nok
Ikke medlem:1084 Nok

Dekkposer opp til 16"

  • Produsent: Carwise
Klubbpris:539 Nok
Ikke medlem:599 Nok

Dekklagring

  • Produsent: Formac
Klubbpris:1103 Nok
Ikke medlem:1225 Nok

Dekksekker

  • Produsent: Mekonomen
Klubbpris:1688 Nok
Ikke medlem:1875 Nok

Dekkmarkør

  • Produsent: Mekonomen
Klubbpris:224 Nok
Ikke medlem:249 Nok

Dekklagring

  • Produsent: Carwise
Klubbpris:271 Nok
Ikke medlem:301 Nok
Klubbpris:5711 Nok
Ikke medlem:6346 Nok

Dekksekker

  • Produsent: Polynova
Klubbpris:1435 Nok
Ikke medlem:1594 Nok
Klubbpris:507 Nok
Ikke medlem:563 Nok
Vis som

Artikler 1-12 av 13

Side
per side

Alt du trenger for dekkoppbevaring hjemme

Her på Mekonomen.no har vi et stort utvalg av alle produktene du muligens kan lete etter til bilen din, og det er selvfølgelig ikke noe unntak når det gjelder dekkoppbevaring. Vi har produkter du kan bruke ved dekkskiftet vår og høst i tillegg til et stort utvalg produkter som sikrer for god lagring av dekkene dine i perioden da dekkene ikke er på bilen din. Du vil finne alt fra børster for dekkrens, til dekkstifter for merking, dekkposer, dekkstativer og andre ting som forenkler oppbevaringen. Her finner du rett og slett alt du trenger for at dekkene dine skal ha det bra i garasjen.

Hvis du ikke vil betale penger for dekkhotell, kan du raskt og enkelt klikke hjem produktene du trenger for å innrede i garasjen og ta vare på dine dekk selv mellom sesongene.

Med vårt store utvalg av produkter i kategorien dekkoppbevaring finner du alt fra enklere lagring, til produkter for å oppgradere garasjen til å få en profesjonell dekklagring mens vi venter på neste sesong.

Det lønner seg å ta vare på dekkene

Å ha gode dekk på bilen er essensielt for at du og dine passasjerer, men også dine medtrafikanter skal være trygge i trafikken. Det er derfor viktig at du ved hvert dekkskifte sjekker at alle dimensjonene fortsatt er godkjent, men også at du oppbevarer dem på et sted der de ikke påvirkes for mye av ytre forhold som vær og vind. Med god lagring øker du levetiden på dekkene, og de er bedre forberedt på å bli tatt i bruk når det er tid for neste sesongskifte. Så gjør deg selv en tjeneste og sørg for at du holder dekkene dine trygge og oppbevart sikkert mellom sesongene. Kjøp noen produkter til hjemmet som forenkler lagringen av dekk og innred garasjen slik at du har orden på dekkene.