Dekkoppbevaring

I Norges varierende klima er det av største viktighet å ha riktige dekk for riktig sesong, vær og underlag. De fleste velger å bytte mellom sommerdekk og vinterdekk. Da er det selvfølgelig viktig at dekkene oppbevares uten å bli skadet. Her på Mekonomen.no har vi derfor samlet alt fra dekkvogner, dekkstativer og dekkposer. Ta en kikk og finn det du trenger for best oppbevaring av dine dekk hjemme i garasjen.

Laster inn…
Handle iht
Kjøpsalternativ
Pris
Produsent
Vis som

12 Artikler

per side

Dekklagring

 • Produsent: Polynova
40 Nok

Dekkmarkør

 • Produsent: Ideal
48 Nok

Dekklagring

 • Produsent: Carwise
529 Nok

Verktøyvogn

 • Produsent: ProMeister
956 Nok

Dekklagring

 • Produsent: Carwise
301 Nok

Däckkärra

 • Produsent: Sonic
5041 Nok

Dekksekker

 • Produsent: Polynova
1533 Nok

Dekkmerking

 • Produsent: Pang/Myers
563 Nok

Dekklagring

 • Produsent: Ideal
148 Nok

Brush Supersoft 16mm

 • Produsent: tershine
79 Nok

Dekklagring

 • Produsent: Carwise
599 Nok
Vis som

12 Artikler

per side

Alt du trenger for dekkoppbevaring hjemme

Her på Mekonomen.no har vi et stort utvalg av alle produktene du muligens kan lete etter til bilen din, og det er selvfølgelig ikke noe unntak når det gjelder dekkoppbevaring. Vi har produkter du kan bruke ved dekkskiftet vår og høst i tillegg til et stort utvalg produkter som sikrer for god lagring av dekkene dine i perioden da dekkene ikke er på bilen din. Du vil finne alt fra børster for dekkrens, til dekkstifter for merking, dekkposer, dekkstativer og andre ting som forenkler oppbevaringen. Her finner du rett og slett alt du trenger for at dekkene dine skal ha det bra i garasjen.

Hvis du ikke vil betale penger for dekkhotell, kan du raskt og enkelt klikke hjem produktene du trenger for å innrede i garasjen og ta vare på dine dekk selv mellom sesongene.

Med vårt store utvalg av produkter i kategorien dekkoppbevaring finner du alt fra enklere lagring, til produkter for å oppgradere garasjen til å få en profesjonell dekklagring mens vi venter på neste sesong.

Det lønner seg å ta vare på dekkene

Å ha gode dekk på bilen er essensielt for at du og dine passasjerer, men også dine medtrafikanter skal være trygge i trafikken. Det er derfor viktig at du ved hvert dekkskifte sjekker at alle dimensjonene fortsatt er godkjent, men også at du oppbevarer dem på et sted der de ikke påvirkes for mye av ytre forhold som vær og vind. Med god lagring øker du levetiden på dekkene, og de er bedre forberedt på å bli tatt i bruk når det er tid for neste sesongskifte. Så gjør deg selv en tjeneste og sørg for at du holder dekkene dine trygge og oppbevart sikkert mellom sesongene. Kjøp noen produkter til hjemmet som forenkler lagringen av dekk og innred garasjen slik at du har orden på dekkene.