I dag opplever Postnord tekniske problemer med kobling til leveringssted. Du kan derfor kun velge levering til din nærmeste butikk. Vi beklager ulempen det medfører og håper på en rask løsning.
Sommerkampanje med opptil -70% i alle våre butikker og på nett! Se mer her.
Superweekend på nett! 30% på nesten alt! Se mer her.

Bilbatterier, startbatterier og lading

Et bilbatteri varer ikke evig. Og selv et "nytt" batteri kan få problem, så sørg for at du alltid har startkabler tilgjengelig. Her har vi samlet bilbatterier, startsystemer og generatorer for stort sett alle biler på markedet, som Volvo, Audi, BMW, Renault, Peugeot, Volkswagen for å nevne noen eksempler. Start med å fylle ut registreringsnummeret ditt, så blir det lettere å finne den riktige reservedelen.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen

Et batteri varer ikke evig

Det er mange grunner til at du må bytte bilbatteriet. Blant annet hvis bilen har stått stille lenge, eller hvis generatoren har sluttet å lade batteriet. En generator forsyner bilen med strøm for alle elektriske funksjoner, og hvis det blir feil på denne, gir den ikke strøm til batteriet som igjen tømmes, og tar skade som et påfølgende feil. Gjennom årene forverres batteriet gradvis, og det anbefales å bytte bilbatteri etter fem til syv år ettersom et batteri ikke har lengre levetid enn det. For å unngå dyre bergingskostnader er det lurt å ha startkabler i bagasjerommet hvis det skulle skje at bilen ikke starter på grunn av et tomt batteri. I vårt sortiment på Mekonomen finner du bilbatterier/startbatterier fra kjente merker som Bosch, men også vårt eget merke ProMeister.

Velg et bilbatteri som passer din bilmodell

Det er viktig å velge et batteri basert på bilmodellen din. Moderne biler har enten start/stopp-systemer eller hybridkjøretøyer som har helt andre batterier enn standardbiler med blybatteri. Årstider spiller også en stor og viktig rolle, for eksempel i kaldt vær krever batteriet mye mer kapasitet for å starte bilen. En bil som går tregt, trenger et batteri med høyere effekt og en bil som ikke kjører langt trenger et holdbart batteri. Du kan enkelt bestille et bilbatteri på nettstedet vårt ved å skrive inn bilens registreringsnummer for å få presentert den riktige reservedelen på en smidig måte rett på skjermen. Vi har også bilbatterier på verkstedene våre, hvor du kan få kjøpt et selv eller få hjelp til å bytte batteri hos et av våre 3100 autoriserte bilverksteder. Lagre kvitteringen etter det kjøpte bilbatteriet for å holde oversikt over levetiden og vite når det ble byttet i et eventuelt senere bilsalg.