I dag opplever Postnord tekniske problemer med kobling til leveringssted. Du kan derfor kun velge levering til din nærmeste butikk. Vi beklager ulempen det medfører og håper på en rask løsning.
Sommerkampanje med opptil -70% i alle våre butikker og på nett! Se mer her.
Superweekend på nett! 30% på nesten alt! Se mer her.

Batterier

Uansett om du leter etter alkaliske batterier, vanlige bilbatterier, motorsykkelbatterier eller forskjellige typer fritidsbatterier, finner du det du leter etter her på Mekonomen.no. Vi har et bredt spekter av batterier til akkurat ditt behov eller ditt kjøretøy, og vår kundeservice har all kunnskap for å kunne svare på dine spørsmål angående bilbatterier i forskjellige former. Selvfølgelig har vi også alt tilbehøret til batteriet; for eksempel startkabler, batteriladere og batteritester.

Stort utvalg av batterier og batteritilbehør

Hos oss på Mekonomen finner du et bredt spekter av produkter innen batteri og batteritilbehør. Det er ikke bare leker og fjernkontroller som trenger et batteri for å fungere, men også bilen krever et batteri for å fungere skikkelig. Som med driften av andre produkter, er batteriets funksjon å fungere som en strømkilde for bilen din og sikre at den gir den grunnleggende kraften som trengs for at bilen din skal fungere, og i tillegg til dette for å kunne koble til flere gadgets som krever strømforsyning.

Bilens batteri må kanskje skiftes ut

Bilens batteri kan bli skadet og slitt over tid, og når ytelsen synker, er det viktig at du bytter ut batteriet med et nytt. Et dårlig batteri kan skape et svært uheldig stopp på et sted hvor det er kronglete å få hjelp. En god og trygg forsikring er imidlertid å alltid ha både batterilader og startkabler tilgjengelig. Og du finner selvfølgelig også dette her hos oss. En bil har vanligvis batterier på forskjellige steder, for forskjellige funksjoner, og derfor er de også tilgjengelige i forskjellige størrelser, med forskjellige spenninger og varierende kapasitet.

Ulike typer batterier

Hos oss hos Mekonomen finner du alle typer batterier.

  • Alkaliske batterier

Mer klassiske, "små", batterier hvis du sammenligner dem med et stort bilbatteri kan du fortsatt være viktig for funksjoner som er koblet til bilen din. Det kan for eksempel være nødvendig i nøkler eller alarmbokser.

  • Fritidsbatterier

Disse er litt større og er laget i forskjellige design. De skiller vanligvis også mellom båtbatterier som finnes som en undergruppe av fritidsbatteriene. Vanligvis er det et fritidsbatteri det er snakk om når det kommer til for eksempel campingvogner.

  • Startbatterier

Dette er ofte det folk vanligvis omtaler som "vanlige" bilbatterier. Disse er omtrent like store som fritidsbatterier og har som oppgave å gi motoren den startkraften den trenger for å kunne starte bilen.

Batteritilbehør

I tillegg til et stort antall forskjellige batterier, vi har batteriladere, batteritester og startkabler i vårt brede sortiment. I kategorien for batteritilbehør finner du også produkter til for eksempel ekstern belysning eller andre ting som kan trenge batterier for å fungere.

For å finne produkter som passer til akkurat din bil og batterier som oppfyller kravene og ytelsen som kreves for ditt spesifikke behov, anbefales det at du bruker vår smarte filtreringsfunksjon der du skriver inn registreringsnummeret ditt og dermed bare får batteriene som passer for akkurat din bil. På denne måten vil handleopplevelsen din være trygget.

Husk at flere produkter i dette sortimentet ikke kan leveres, men må hentes i butikk.