Beru

Hos Mekonomen finner du produkter fra kjente merker som BERU. I alle kategorier finner du etablerte merkevarer som tilbyr kvalitetsprodukter til bilen din. Vårt lange og gode forhold til våre leverandører gjør at vi kan tilby deg som kunde en god deal på varemerker som BERU. Ta en kikk på vårt store utvalg, og skulle du trenge hjelp eller råd er du hjertelig velkommen til å kontakte vår Kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen

BERU - Reservedeler med høy kvalitet

BERU er et tysk selskap som er spesialister innenfor tenningssystemer, og er også ledende innen utvikling av produkter som f. eks. hjelper starte motoren når den er kald og andre starttilfeller som kan være strevsomme for bilen.

BERU ble grunnlagt allerede i 1912, og det var tennplugger som sto i sentrum da forsker Albert Ruprecht ledet utviklingsarbeidet ved selskapet i starten av 1900-tallet.

BERU tilbyr i dag et stort utvalg av produkter til bilen din, og her finner du en rekke ulike komponenter som kan være aktuelle for akkurat din bil. BERU produserer blant annet både glødeplugger og tennplugger, men har også forskjellige tennkabler, tenningsmoduler og fordelerlokk i sin store portefølje av reservedeler. BERU er kjent for sin høye kvalitet, og her på Mekonomen.no kan du bestille BERU-produkter til din bil.

Bredt utvalg av produkter fra BERU

Her på Mekonomen.no finner du flere produkter fra BERU med alt fra glødeplugger og tennplugger til fordelerlokk, tennkabler og mye mer - og selvfølgelig til gode priser!

Ved å søke på BERU i søkefeltet vises alle våre produkter fra dette kvalitetsmerket. Skulle du være usikker på om produktene passer din bil, kan du først gjøre et søk på ditt registreringsnummer. Vi filtrerer ned ditt søk til produkter som er tilpasset akkurat din bil/modell. Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice Kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker.

Bestill BERU-produkter online

Det skal være enkelt og greit å bestille produkter for bilen din på nett. Derfor har vi utviklet vår smarte og raske nettbutikk som gir deg muligheten å bestille produktene du trenger og få dem levert hjem til deg. Velg blant produkter fra BERU og/eller andre kjente varemerker - gå videre til handlekurven - sjekk ut bestillingen din, klart! Det har aldri vært enklere å bestille bilprodukter og reservedeler på nett.