Sykkelholdere

Å ha mulighet for transport av sykkel er praktisk i mange situasjoner. Dette kan være i situasjoner som at du trenger å hente barnesykler etter en fotballtrening eller om du vil ha med hele familien på sykkelferie. Du trenger ikke demontere sykkelen for å få den inn i bagasjerommet, eller prøve å skyve inn hele sykkelen. Hvis du har prøvd dette, har du sannsynligvis lagt merke til hvor lett du risikerer å skade både sykkelen og bilen. Skaff deg en sykkelholder i stedet! Uansett hvilken type bil du har, med eller uten henger eller takstativ, har vi mest sannsynlig en sykkelholder som fungerer veldig bra for bilen og ditt behov.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen
Laster inn…
Handle iht
Kjøpsalternativ
Pris
Produsent
Lastekapasitet
Vis som

Artikler 1-12 av 50

Side
per side

Sykkelholder

 • Produsent: Carwise
 • Lastekapasitet: 45 kg
359 Nok
<p style="color: black;">MEKONOMEN-TV</p> <h2 style="color: black;">Slik monterer du et sykkelstativ.</h2>

MEKONOMEN-TV

Slik monterer du et sykkelstativ

Kampanje

Xpress Sykkelholder 2Bike

 • Produsent: Thule
1159 Nok 949 Nok

Sykkelholder

 • Produsent: Carwise
412 Nok

Sykkelholder 2bike

 • Produsent: Carwise
 • Lastekapasitet: 45 kg
249 Nok

Euroway G2 2-bike

 • Produsent: Thule
 • Lastekapasitet: 46 kg
4699 Nok

Proride 598

 • Produsent: Thule
 • Lastekapasitet: 20 kg
1999 Nok
<h2>Ulike sykkelholdere</h2> <p>I vårt store sortiment av sykkelholdere kan du velge blant ulike modeller. Vi har sykkelholdere Thule som du monterer på taket, (til dette trengs et takstativ), eller på bagasjeluken. Vi selger også holdere som monteres på bilens tilhengerfeste. Hos oss kan du også kjøpe andre <a href="https://mekonomen.no/tilbehor/laste-og-dra/sykkerholdere">tilbehør som sykkellås og oppbevaringsløsninger.</a></p>

Ulike sykkelholdere

I vårt store sortiment av sykkelholdere kan du velge blant ulike modeller. Vi har sykkelholdere Thule som du monterer på taket, (til dette trengs et takstativ), eller på bagasjeluken. Vi selger også holdere som monteres på bilens tilhengerfeste. Hos oss kan du også kjøpe andre tilbehør som sykkellås og oppbevaringsløsninger.

Sykkelholder Strada Trail 2 sykler

 • Produsent: Atera
 • Lastekapasitet: 60 kg
8000 Nok

Sykkelholder Genio Pro Advanced 2 sykler

 • Produsent: Atera
 • Lastekapasitet: 60 kg
8999 Nok
<h2>Sykkelholdere fra Thule</h2> <p>Transporter dine sykler på en sikker og smidig måte gjennom å spenne de fast på en sykkelholder fra Thule. Hos oss finner du flere modeller av sykkelholdere, noen for bagasjeluken, tilhengerfestet og andre til taket. Velg en modell som passer ditt behov og antall sykler du ønsker å kunne transportere. Du finner også andre gode tilbehør til sykkel, som sykkelstativ for oppbevaring. Kjøp det du trenger online hos oss.</p>

Sykkelholdere fra Atera

Transporter dine sykler på en sikker og smidig måte gjennom å spenne de fast på en sykkelholder fra Atera. Hos oss finner du flere modeller av sykkelholdere, noen for bagasjeluken, tilhengerfestet og andre til taket. Velg en modell som passer ditt behov og antall sykler du ønsker å kunne transportere. Du finner også andre gode tilbehør til sykkel, som sykkelstativ for oppbevaring. Kjøp det du trenger online hos oss.

Sykkelholder Strada Sport E-Bike M 2 sykler

 • Produsent: Atera
 • Lastekapasitet: 60 kg
5999 Nok
Kampanje
6799 Nok 5599 Nok
Kampanje
5799 Nok 4799 Nok

Sykkel

 • Produsent: Yakima
8995 Nok
Vis som

Artikler 1-12 av 50

Side
per side

Sykkelholder - Et smart produkt for transport av sykkel på bil

Er det på tide å dra på bilferie? Eller kanskje du bare ta sykkelen med til hytta? Uansett om du skal hente barn som har syklet til skole eller fotballtrening, eller om du skal pakke tingene dine for en sykkeltur på fjellet, vil du alltid finne en sykkelholder som passer deg til en virkelig god pris. Fordelene med å kunne ta sykkelen med på turen er mange. Fremfor alt er det en ekstremt fleksibel transportform - og billig. En ny by kan også føles vanskelig å kjøre i, og da er det perfekt å ha sykkelen for hånden. Vær fleksibel og få muligheten til å oppleve naturen og mange vakre steder. Vi har alt fra billige sykkelholdere av en enklere modell, til de mer avanserte sykkelholderne med en rekke funksjoner og funksjoner. Hvis du trenger å feste sykkelen din, har vi også en rekke stropper i forskjellige lengder.

Ulike typer sykkelholdere

Det finnes forskjellige typer sykkelholdere. De tre vanligste måtene å transportere sykkelen er vanligvis:

 • Sykkelholder for hengerfeste
 • Sykkelholder for takmontering
 • Sykkelholder montert på bakluke

Her på Mekonomen.no finner du forskjellige varianter av sykkelholdere fra kjente merker.

Sykkelholder for hengerfeste

En sykkelholder for montering på tilhengerfeste er den perfekte løsningen hvis du ikke har tilhenger, lasteplan eller varebil. Sykkelholderne passer ofte til alle biler, store og små, så lenge det er et hengerfeste å feste dem til. Denne typen sykkelholder har fordelen at den er enkel å montere (tar bare noen få sekunder) og er like rask å fjerne. Du trenger ikke å løfte sykkelen opp på taket, men kan i stedet bruke takplassen til for eksempel en takboks. Selv barn som ikke er så høye, kan henge opp sykkelen selv. Sykkelholderen har også en minimal innvirkning på bilens aerodynamikk, noe som betyr at luftmotstand og drivstofforbruk nesten ikke påvirkes.

Sykkelholder for takmontering

Hvis du skal reise lengre avstander og ikke trenger å kunne parkere og fjerne sykkelholderen flere ganger om dagen, er takmontering et godt alternativ. Dette betyr at du kan ha pakning i bakluken uten at den blir blokkert av en sykkelholder som er montert på hengerfestet. Ellers må syklene og holderne fjernes og fjernes hver gang du må inn i bilens bagasjerom. Det finnes flere typer av sykkelholdere for takmontering og monteringen er ofte forskjellig. For noen sykkelholdere for takmontering må forhjulet fjernes, og på andre modeller låser du sykkelen ved hjelp av rammen. Husk at totalhøyden på bilen vil være høyere, så vær forsiktig hvis du kjører inn i en garasje, et parkeringshus eller passerer under en bro eller viadukt.

Sykkelholder for bagasjemontering

Å montere sykkelholderen gjennom bagasjemontering er ikke like vanlig som hengerfeste. Bagasjemontering brukes for biler som ikke har tilhengerfeste eller lastholder på taket. Fordelen med bagasjemontering er at sykkelstativet kommer litt høyere opp og betyr at lysene og registreringsskiltet ikke blir skjult av syklene. Sett fra negativt perspektiv vil aerodynamikken forverres noe, og luftmotstanden vil øke. Det vil også være litt vanskeligere for en lav person å feste sykler.

Ting du må huske på når du bruker sykkelholdere:

 • Fest syklene ordentlig før du kjører
 • Tenk på totalhøyden hvis du velger å montere på taket
 • Velg en sykkelholder som passer ditt behov
 • Velg en sykkelholder som passer til antall sykler du skal transportere