Skrutrekkere

Håndskrutrekkere er uunnværlige verktøy innen bilmekanikk, og de brukes i en rekke viktige oppgaver. Disse verktøyene er utformet for å stramme eller løsne skruer og bolter manuelt, og de spiller en sentral rolle i å vedlikeholde og reparere biler.

I bilmekanikk brukes håndskrutrekkere for å fjerne og installere en rekke komponenter. For eksempel kan de brukes til å fjerne skruene som holder motordeksler, eksossystemer, bremsekalipere, og elektriske komponenter på plass. Håndskrutrekkere er også uunnværlige når det gjelder justering av små deler som tenningssystemer, bensininnsprøytning, og elektriske kontakter.

Fordelen med håndskrutrekkere i bilmekanikk er deres presisjon og kontroll. Mekanikeren kan justere dreiemomentet nøyaktig, noe som er avgjørende for å unngå skader på delene og for å opprettholde kjøretøyets sikkerhet og pålitelighet.

I tillegg er håndskrutrekkere ofte lettere og mer manøvrerbare enn elektriske verktøy, noe som gjør dem ideelle for trange og vanskelig tilgjengelige områder under bilen.

Samlet sett er håndskrutrekkere essensielle verktøy innen bilmekanikk som gir mekanikeren muligheten til å utføre presise og nødvendige reparasjoner og vedlikehold for å holde kjøretøyene i topp stand.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter en skrutrekker har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Handle iht
Kjøpsalternativ
Pris
Produsent
Vis som

Artikler 1-12 av 252

Side
per side
Klubbpris:267 Nok
Ikke medlem:296 Nok
Klubbpris:112 Nok
Ikke medlem:124 Nok

Kubbetrekker Flat 6.5mm

  • Produsent: ProMeister
Klubbpris:31 Nok
Ikke medlem:34 Nok

Kubbetrekker PH2

  • Produsent: ProMeister
Klubbpris:35 Nok
Ikke medlem:39 Nok
Klubbpris:108 Nok
Ikke medlem:120 Nok

¼" Skrutrekker 150mm-6"

  • Produsent: Sonic
Klubbpris:59 Nok
Ikke medlem:65 Nok
Nyhet
Klubbpris:329 Nok
Ikke medlem:365 Nok
Klubbpris:170 Nok
Ikke medlem:189 Nok

Kubbetrekker PZ2

  • Produsent: ProMeister
Klubbpris:35 Nok
Ikke medlem:39 Nok
Klubbpris:106 Nok
Ikke medlem:118 Nok
Klubbpris:106 Nok
Ikke medlem:118 Nok

Hylsetrekker Fleksibel 13x500mm

  • Produsent: ProMeister
Klubbpris:106 Nok
Ikke medlem:118 Nok
Vis som

Artikler 1-12 av 252

Side
per side