Ekstrabelysning

Synes du ikke så finnes du ikke, sies det. Og i trafikken er det en viss sannhet i det. Fordi er du ikke synlig i mørket, kan det forårsake umiddelbar livsfare. Så sørg alltid for å kontrollere at lysene dine fungerer som de skal. Dette gjelder både frontlykter med fjern- og nærlys, baklys med bak-, bak- og bremselys, blinklys og nummerskiltbelysning. Her på Mekonomen.no finner du alt fra Xenonlamper til halogen og LED. Vi har også lyspærer og arbeidsbelysning for deg som liker å mekke i garasjen.

Bilbelysning online på Mekonomen.no

Når mørket faller på, er god belysning viktig. Hvis bilen din ikke har god belysning, kan det skape reelle problemer. På den ene siden vil dine medtrafikanter ikke kunne se deg, men du vil også ha problemer med din egen sikt. Så sjekk bilens lys med jevne mellomrom og sørg for at du har god belysning både foran og bak. Og hvis du trenger noe nytt, ja da har du virkelig kommet til rett sted.

Vi på Mekonomen.no har selvfølgelig et enormt utvalg av bilbelysning til gode priser fra ledende produsenter. Å ha funksjonell belysning er som sagt veldig viktig og spesielt når mørket faller på. Dette er fordi det bidrar til et viktig samspill i trafikken, i form av at vi viser andre trafikanter i hvilken retning vi bør svinge, eller hvis vi bremser farten. Men bilbelysning er ikke bare bra for samspillet i trafikken, den hjelper deg også å se når det er mørkt og tåkete ute og advarer andre trafikanter om du skulle stå langs veien ved hjelp av bilens varsellys.

Så det er all grunn i verden til å sikre at du alltid har en fungerende og effektiv bilbelysning.

Bilbelysning er mer enn bare en frontlykt

Husk at bilbelysningen ikke bare består av den klassiske frontlykten foran på bilen. På en bil i dag er det en rekke lys som må fungere. For at du skal være synlig i alle retninger og kunne signalisere hvor du skal, trenger bilen din flere forskjellige lamper og belysningstyper. I tillegg til selve belysningen, er bilen din også utstyrt med reflekser slik at du blir godt sett fra siden. Noen av de forskjellige typer belysning som er tilgjengelig på bilen din er:

  • Frontlykter
  • Baklys
  • Blinkers
  • Nummerskiltbelysning
  • Posisjonslys
  • Innvendig belysning

Når en av disse går i stykker, er det veldig viktig at den ødelagte (eller bare brukte) belysningen på bilen byttes ut. Gjør det derfor til en vane å sjekke bilens belysning minst en gang i måneden for å sikre at alt ser bra ut.

Kjøp bilbelysning online

Her hos oss på Mekonomen.no vil du finner du et stort utvalg av bilbelysning, men også ekstra belysning og arbeidsbelysning. Når det gjelder "vanlig" bilbelysning som frontlykter og blinklys, er disse biltilpasset, noe som betyr at all belysning ikke passer til alle biler. For at du skal finne den riktige belysningen til bilen din, oppfordrer vi deg derfor til å fylle ut ditt registreringsnummer via vår søkefunksjon for å få all belysningen som er tilpasset akkurat din bil. Skulle du ha spørsmål angående bilens belysning, kan du alltid henvende deg til vår kundeservice. De hjelper deg mer enn gjerne med å finne passende belysning for bilen din.

Sammen sørger vi for at du er godt synlig!