Tynner

Tynner er en essensiell komponent innen billakkering, og de spiller en avgjørende rolle i hele prosessen med å påføre og opprettholde en glatt, jevn og holdbar overflate på biler. Tynner, også kjent som løsemidler, brukes til å justere viskositeten og konsistensen til lakken, noe som gjør den lettere å påføre og spre jevnt over kjøretøyets overflater.

Det finnes ulike typer tynner tilgjengelige for billakkering, inkludert syntetiske tynnere og mineralbaserte tynnere. Syntetiske tynnere er vanligvis basert på kjemiske forbindelser som acetone eller butylacetat, mens mineralbaserte tynnere er laget av petroleumderivater. Valget av tynner avhenger ofte av lakken som brukes og de spesifikke forholdene under påføring.

Tynner har flere funksjoner, inkludert å hjelpe med å redusere lakkenes tørketid, forbedre adhesjonen til underlaget, og sikre en jevn og feilfri overflate. De bidrar også til å forhindre bobler, riper og ujevnheter i lakken. I tillegg brukes tynnere til rengjøring av verktøy og utstyr etter bruk.

Det er viktig å bruke riktig type tynner i henhold til produsentens anbefalinger og å følge sikkerhetsforskrifter nøye når man håndterer tynner, da de kan være brannfarlige og skadelige ved inhalasjon. Tynner spiller en avgjørende rolle i å oppnå en profesjonell og varig lakkfinish på biler, og de er derfor uunnværlige innen billakkering.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter tynner har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Handle iht
Kjøpsalternativ
Pris
Produsent
Volum
Pakningstype
Vis som

3 Artikler

per side

Cellulosetynner 1L

  • Produsent: Hagmans
Klubbpris:170 Nok
Ikke medlem:189 Nok

Cellulosetynner 4L

  • Produsent: Hagmans
Klubbpris:477 Nok
Ikke medlem:530 Nok

Syntettynner 1L

  • Produsent: Hagmans
Klubbpris:206 Nok
Ikke medlem:229 Nok
Vis som

3 Artikler

per side