Høytrykksvask

Med en god høytrykksspyler kan du enkelt og effektivt rengjøre de fleste ufølsomme materialer. Det er imidlertid viktig å jobbe forsiktig med den, slik at du ikke skader en overflate som ikke tåler høytrykket. Fordelene med en høytrykksvasker er mange, men fremfor alt spare du mye tid sammenlignet med å jobbe for hånd med børste, bøtte og vann. Dette gjelder alt fra rengjøring av oppkjørselen til garasjen, carporten eller deler av bilen din som tåler trykket.

Laster inn…
Handle iht
Kjøpsalternativ
Pris
Produsent
Vis som

10 Artikler

per side

Til bilen og ditt hjem

En høytrykksvasker kan du bruke til mange gjøremål, men fremfor alt til bilvask. Ved å spyle av bilen fjerner du raskt og smidig smuss, også på de steder som er vanskelige å komme til. Du kan også bruke en høytrykkvasker til hagemøbler, plattingen eller husfasaden. Det finnes flere ulike modeller, og du finner flere hos oss.

Kampanje
2699 Nok 2299 Nok
Kampanje
3299 Nok 2799 Nok

Ulike munnstykker/dyser

Hos oss finner du mange gode høytrykksvasker og dessuten gode munnstykker til disse. I mange modeller inngår flere munnstykker som for eksempel børster, skummunnstykke og spylerør. For å gjøre bilen ekstra pen kan du kjøpe til vask og shampo, som avfetting, bilshampo og motorvask. Spyl bilen ren fra støv og smuss med din høytrykksvasker, vask deretter med middel og svamp og avslutt med en avspyling.

Kampanje
5399 Nok 4599 Nok

Kald Høytrykssvaskere

  • Produsent: Kärcher
Klubbpris:13174 Nok
Veil. pris:14638 Nok

K 7 Premium FC Plus Flex

  • Produsent: Kärcher
Klubbpris:7504 Nok
Veil. pris:8338 Nok

K5 Premium Full Controll

  • Produsent: Kärcher
Klubbpris:4049 Nok
Veil. pris:4499 Nok

Kald Høytrykssvaskere

  • Produsent: Kärcher
Klubbpris:2876 Nok
Veil. pris:3195 Nok

Kald Høytrykssvaskere

  • Produsent: Kärcher
Klubbpris:2249 Nok
Veil. pris:2499 Nok

Kald Høytrykssvaskere

  • Produsent: Carwise
Klubbpris:2156 Nok
Veil. pris:2395 Nok

Kald Høytrykssvaskere

  • Produsent: Kärcher
Klubbpris:4528 Nok
Veil. pris:5031 Nok
Vis som

10 Artikler

per side

Bruk høytrykksspyleren med forsiktighet

Det viktigste vi først og fremst må si er at høytrykksspylere skal brukes med forsiktighet, da disse avgir en smal og meget kraftig vannstråle . Hvis du bruker en høytrykksspyler feil, kan vanntrykket forårsake alvorlige skader på mennesker, dyr og gjenstander. Det er derfor viktig å merke seg at høytrykksspyleren ikke er en rask løsning på alle dine rengjøringsproblemer. Noen ganger er det absolutt bedre med bare en bøtte med vann og en svamp. Du finner selvfølgelig også disse mer klassiske rengjøringsproduktene hos oss på Mekonomen.no.

Velg riktig høytrykksspyler

Selv om det ikke er mulig å bruke høytrykksvaskeren til alt, vil du alltid møte utfordringer der det er til stor fordel hvis man har en høytrykksspyler tilgjengelig. Noen typer flekker og skitt vil du ganske enkelt ikke kunne bli kvitt på noen annen måte. Når du arbeider med større områder vil høytrykksspyleren spare deg for mye tid og energi.

Imidlertid, Det er noen ting du må huske på før du velger hvilken høytrykksspyler som passer best i hverdagen din.

Fokuser på fleksibilitet, eller er du bare ute etter høytrykk?

Selvfølgelig har alle høytrykksspylere et relativt høyt trykk. Klart høyere enn det du noen gang kan få ut gjennom en vanlig vannslange. Det er store forskjeller fra modell til modell. En god start er derfor å tenke på om det er et ekstremt høyt vanntrykk du er ute etter, eller om du klarer deg med litt lavere kapasitet. Dette betyr vanligvis at du i stedet kan få en litt jevnere maskin som er lettere å håndtere og dermed gir større fleksibilitet.

Tilgang til både vann og elektrisitet

For en høytrykksspyler til For å fungere kreves tilkobling av vann og tilkoblet elektrisitet. Imidlertid kan det være viktig å ha en ledningslengde på høytrykksspyleren som passer dine behov. Prøv å forestille deg hvilke steder du hovedsakelig vil bruke høytrykksvaskeren på, og hvordan tilgangen derfra er til både vannuttaket og nærmeste stikkontakt.

Skal det være en vasker med en kjemikalietank, eller ikke?

Hvis du ofte rengjør med sjampo eller andre kjemikalier, kan det være en god idé å kjøpe en høytrykksspyler med en innebygget kjemikalietank. Med innbygd kjemikalietank kan du implementere kjemikaliene dine direkte i rengjøringsvæsken og unngå prosedyren med manuell påføring.

Til sist kan vi konstatere at høytrykksspyler er enkel i bruk og håndtering, men at det krever en viss forsiktighet. Koble vann til høytrykksvaskeren, koble ledningen til stikkontakten, og still inn ønsket trykk. Så er det bare å begynne å rense. Hvis du har spørsmål om høytrykksspylere, kan du selvsagt bare kontakte oss på Mekonomen for veiledning om hvilken høytrykksspyler som kan passe for dine spesifikke behov.