Elmateriell

Hvis du vil være sikker på at bilen starter, at alle bilens lys fungerer slik at du trygt kan komme deg rundt i trafikken, bør du være utstyrt for eventuelle elektriske bilproblemer. Vi har samlet et stort utvalg av det du trenger i denne kategorien. Hvis en sikring skulle ryke, er det godt å ha en ny sikring tilgjengelig.

Her finner du mengder av elektriske produkter som er uunnværlige for deg som har for vane å mekke litt selv. Her finner du flere batterivogner, elektriske kabler, batterier, ladere, belysning, skjøteledninger, startstrøm, lampeholdere og mye mer.

Elkabler er elektriske ledninger som brukes i biler for å overføre strøm mellom ulike komponenter og enheter. Disse kablene er laget av ledende materialer, som kobber eller aluminium, og er isolert for å forhindre kortslutninger og elektriske feil. De varierer i tykkelse og lengde avhengig av applikasjonen, og de kan ha ulike farger for å lette identifikasjon.

Kabelsko er metallklemmer eller terminaler som brukes til å koble elkabler til ulike elektriske komponenter i bilen, som batteriet, dynamoen og startmotoren. De gir en pålitelig elektrisk forbindelse og sikrer at strømmen overføres effektivt mellom kabel og komponent.

Reléer er elektromekaniske enheter som fungerer som brytere i bilens elektriske system. De tillater lavstrømskretser å kontrollere høystrømskretser, for eksempel å starte motoren eller aktivere frontlysene. Reléer aktiveres vanligvis av et lavstrømssignal, som kommer fra en bryter eller et kontrollsystem, og de gir dermed en trygg og pålitelig måte å styre ulike elektriske funksjoner i bilen.

Dette og mye mer finner du her på mekonomen.no. Vi har raske leveranser.