Additiver og tilsetninger

Additiver og tilsetninger i bilindustrien refererer til kjemiske stoffer som blandes inn i drivstoff, smøremidler, kjølevæsker og andre væsker som brukes i kjøretøy for å forbedre ytelsen, øke holdbarheten og opprettholde sikkerheten. Disse tilsetningene spiller en avgjørende rolle i moderne bilteknologi og er nødvendige for å oppfylle stadig strengere miljøstandarder og sikkerhetskrav.

Drivstofftilsetninger, som for eksempel blyerstatninger og oktantallforsterkere, bidrar til å forbedre forbrenningen, øke motoreffektiviteten og redusere utslipp av skadelige stoffer som karbonmonoksid og nitrogenoksider. Smøremiddeltilsetninger, som antioksidanter og viskositetsforbedrere, bidrar til å redusere friksjon, beskytte motorens bevegelige deler og forlenge levetiden til motoren.

Kjølevæsker inneholder også tilsetninger, som antifrysesmidler og korrosjonsinhibitorer, for å hindre skader på motoren under ekstreme temperaturforhold og forhindre rust og korrosjon i kjølesystemet.

I tillegg er det tilsetninger som brukes i bremsvæsker, drivstoffsystemrensemidler og eksosrensesystemer for å oppfylle strenge utslippskrav og opprettholde sikkerheten.

Samlet sett spiller additiver og tilsetninger en nøkkelrolle i å sikre at kjøretøy fungerer optimalt, oppfyller miljøstandarder og gir pålitelig og trygg transport.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter additiver og tilsetninger har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Handle iht
Kjøpsalternativ
Pris
Produsent
Vis som

Artikler 1-12 av 64

Side
per side
Klubbpris:190 Nok
Ikke medlem:211 Nok
Klubbpris:152 Nok
Ikke medlem:169 Nok

CRC Motorflush

  • Produsent: CRC
Klubbpris:134 Nok
Ikke medlem:149 Nok

Bensinadditiv

  • Produsent: Rislone
Klubbpris:250 Nok
Ikke medlem:278 Nok

Olje additiv/Motorrens

  • Produsent: Rislone
Klubbpris:459 Nok
Ikke medlem:511 Nok

Water Remover Gasdryer

  • Produsent: Rislone
Klubbpris:149 Nok
Ikke medlem:165 Nok

904 DPF Cleaner

  • Produsent: 904
Klubbpris:134 Nok
Ikke medlem:149 Nok

Olje additiv/Motorrens

  • Produsent: Rislone
Klubbpris:308 Nok
Ikke medlem:342 Nok
Klubbpris:210 Nok
Ikke medlem:233 Nok

Head Gasket Fix

  • Produsent: Rislone
Klubbpris:561 Nok
Ikke medlem:623 Nok

Fuel Additive

  • Produsent: CRC
Klubbpris:99 Nok
Ikke medlem:110 Nok

Power Steering Stop Leak

  • Produsent: Rislone
Klubbpris:205 Nok
Ikke medlem:228 Nok
Vis som

Artikler 1-12 av 64

Side
per side