Garasje

I denne kategorien har vi samlet smarte ting som er praktisk å ha i garasjen hvis du liker å ta mekanikerjobben selv. For eksempel verkstedutstyr, drivstoffkanner, kabeltromler og biltrekk. Og hvis du mangler noe, kan du alltid kontakte oss. Vi har flere produkter enn det du ser her på nettet.

Garasjen er et avgjørende arbeidsområde som gir plass til vedlikehold og reparasjon av kjøretøy. Denne spesialiserte verkstedplassen er vanligvis utstyrt med en rekke verktøy og utstyr som løftebukker, verktøyvogner, kompressorer og diagnoseutstyr. Garasjen har godt organiserte arbeidsområder for ulike oppgaver som motorreparasjoner, dekkbytte, oljeskift og generell vedlikehold. Den har også tilstrekkelig lagringsplass for reservedeler, oljer og kjemikalier.

God belysning er essensielt for nøyaktig arbeid, og ventilasjonssystemet er utformet for å fjerne skadelige eksosgasser og lukt. Sikkerhet er en prioritet, med brannslokkingsutstyr og førstehjelpsutstyr lett tilgjengelig.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter utstyr til din garasje har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Innred din garasje

I denne kategorien for garasje har vi samlet alle produktene du kan trenge for å innrede garasjen din med ordentlig arbeidsutstyr. Enten du er en hobbyfikser som ønsker en god og strukturert arbeidsbenk der skruene ligger sortert, eller om du er mer profesjonell og trenger en rampe eller en komfortabel arbeidsstol.

Ved å bestille produkter rett hjem via Mekonomen.no, sørger vi for at du får alle produktene til en god pris, levert på døren. Vi har produkter fra kjente merker, og siden vi selv bruker alle våre våkne timer i garasjen, vet vi hva som trengs for å kunne jobbe raskt, trygt, sikkert og effektivt.

Alt du trenger på et sted

Vi har samlet alt du måtte trenge for å ha en garasje som lever opp til standarden du trenger - og vi sørger for at du kan få produktene hjem til en virkelig god pris.

Her finner du alt fra oppkjøringsramper, magnetiske plukkere, arbeidsstoler på hjul, arbeidspaller og sortimentinnsatser til skuffer og vogner, varmevifter og presseverktøy. Vi vet hvor viktig det er med god kvalitet på produktene du jobber med, og vi har nøye gjennom årene valgt ut våre egne favoritter som nå er tilgjengelige for deg å bestille med et tastetrykk.

Handle garasjeprodukter online på Mekonomen.no

Å handle produkter til garasjen din via Mekonomen.no er tidsbesparende, fleksibelt, praktisk og rimelig for din lommebok. Og skulle du trenge tips og råd før du kjøper, kan du alltid sende en e-post til vår kundeservice.

Du kan selvsagt også besøke oss direkte i en av våre butikker eller ta en sving innom et av våre verksteder for å lære mer om hvilke produkter du trenger for at garasjen din skal oppleves som komplett, og oppfylle forventningene du har. Her finner du din nærmeste butikk eller verksted.

Å mekke med bilen skal være morsomt og smidig, og fremfor alt skal det ikke skade eller slite på kroppen din unødvendig. Dine produkter skal være trygge og holdbare over tid, slik at du ikke risikerer skader mens du arbeider.