Polermaskiner

Polering av bilens lakk gir ikke bare en skinnende glans, det er faktisk ganske morsomt også. Selve poleringen kan føles skummelt ut for noen, spesielt med tanke på at mange har hørt om såkalte poleringsflekker og "brent lakk". Men med dagens moderne og oscillerende polermaskiner, er det lettere enn noensinne å utføre en god polering hjemme på oppkjørselen eller i garasjen. Har du aldri polert før? Tør å prøve!

Laster inn…
Handle iht
Kjøpsalternativ
Pris
Produsent
Vis som

Artikler 1-12 av 26

Side
per side

Poleringsmaskin

 • Produsent: ShineMate
Klubbpris:2380 Nok
Veil. pris:2644 Nok

Våre poleringsmaskiner

Uansett om du har en helt ny bil, eller en gammel veteranbil, så kommer den fremstå som ny i lakken med litt pleie og en av våre poleringsmaskiner. Stygge riper som før ikke gikk an å fjerne, kan du nå rette opp i med riktig pleie. Gjennom god pleie forlenger du bilens levetid.

Mini Polisher Kit Mpk-3

 • Produsent: ShineMate
Klubbpris:1259 Nok
Veil. pris:1399 Nok

Da Poleringsmaskin Ex610-15

 • Produsent: ShineMate
Klubbpris:3056 Nok
Veil. pris:3395 Nok

Bruk poleringsmaskin til både bil og båt

Våre poleringsmaskiner passer aldeles utmerket å bruke til andre oppgaver som for eksempel for å pusse båtens skrog. For alle båteiere i landet som trenger vedlikeholde både før og etter sjøsetting, så vi mange andre bra produkter som for eksempel rengjørings- og fortøyningsprodukter, samt en masse annet. Søk i boksen over.

Polermaskin Luft

 • Produsent: ProMeister
Klubbpris:1902 Nok
Veil. pris:2113 Nok
Klubbpris:3051 Nok
Veil. pris:3390 Nok

Ta vare på bilen på riktig måte

Å pleie bilen ved hjelp av en av våre poleringsmaskiner er en god idé ettersom det får bilen å se bedre ut, og kan eventuelt høye annenhåndsverdien på den. Hos oss på Mekonomen finner du et stort utvalg av produkter innen bilpleie og service, slik at du skal kunne ta til vare på din bil på beste måte.

Da Polermaskin Ex605

 • Produsent: ShineMate
Klubbpris:2429 Nok
Veil. pris:2699 Nok

Carwise PC15 DA Polermaskin

 • Produsent: Carwise
Klubbpris:2834 Nok
Veil. pris:3149 Nok

Poleringsmaskin Pro Dual DA8

 • Produsent: Carwise
Klubbpris:1169 Nok
Veil. pris:1299 Nok

Poleringsmaskin

 • Produsent: Carwise
Klubbpris:1709 Nok
Veil. pris:1899 Nok

Poleringsmaskin

 • Produsent: ShineMate
Klubbpris:2276 Nok
Veil. pris:2529 Nok

Poleringsmaskin Ero600

 • Produsent: ShineMate
Klubbpris:1439 Nok
Veil. pris:1599 Nok

18 V Hurtiglader Duo

 • Produsent: ShineMate
Klubbpris:1349 Nok
Veil. pris:1499 Nok
Vis som

Artikler 1-12 av 26

Side
per side

Roterende polermaskiner

En roterende polermaskin er vanligvis litt mer avansert å bruke, men det finnes en klar fordel med den roterende polermaskinen. Det er utrolig effektivt, og kan polere vekk dypere riper. Ulempen er at den ofte er så effektivt at det kan kreve litt mer trening for å håndtere den riktig. En annen fordel er at den ikke vibrerer på samme måte som en oscillerende maskin i hendene. Det er større risiko for å forårsake poleringsroser eller "brent lakk" med en roterende polermaskin enn med en oscillerende polermaskin.

Oscillerende polermaskiner - DA-polermaskiner

En polermaskin er mer "tilgivende" enn en roterende polermaskin, og har derfor også blitt utrolig populær for hjemmebruk. Den store fordelen med en oscillerende maskin er at den er enkel å bruke, selv for nybegynnere. Selv om den ikke er like effektiv som en roterende maskin, gir den som regel et utrolig godt resultat. Ulempen er imidlertid at den kan vibrere ganske kraftig i hendene under selve poleringen. Men dette er vanligvis noe de fleste kan godta for å minimere risikoen for feil.