Olje og væske

Ulike biler betyr forskjellige oljer og væsker. Sørg for at du velger riktig type for akkurat din bil (eller motorsykkel). I tillegg til motorolje og kjølevæske har vi selvfølgelig også et stort utvalg av for eksempel girolje og bremsevæske. Hvis du nylig har skiftet olje i forbindelse med service, bør du helst fylle på den nøyaktig den samme type olje. Sjekk serviceboken for å finne ut hvilken oljetype som er brukt. For å finne riktig olje til bilen din, anbefaler vi at du fyller ut registreringsnummeret ditt i vårt filtreringssøk. I søkeresultatet vises da kun de produktene som passer bilen din.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen
Laster inn…

Castrol Edge Ti FST 5W-30 4L

  • Produsent: Castrol
1129 Nok

Motorolje til bilen

Din bilmotor krever en god og tilpasset olje for å holdes friksjon- og rustfri. Akkurat som blodet i våre kropper er motoroljen betydningsfull for å forlenge levetiden på ditt kjøretøy. En god olje til bilen kommer gjøre forskjell på hvordan din bil presterer på veiene. Vi på Mekonomen har et bredt utbud av oljer til akkurat din bil. Vi tilbyr service av både gamle og nye biler.

Castrol Magnatec 5W-40 C3 4L

  • Produsent: Castrol
835 Nok

Castrol Edge 0W-30 A5/B5 Ti 4L

  • Produsent: Castrol
1079 Nok

Fyll på med olje av høy kvalitet

For at du skal slippe serve din bil om og om igjen bør du fylle på med en høypresterende kvalitetsolje, tilpasset for akkurat din bil. Din bilmotor kommer gå bedre og holde lenger med riktige produkter. Vi på Mekonomen har et bredt utvalg innen bilpleie og service for at ditt kjøretøy skal ha det best mulig. Kom innom for råd og tips.

839 Nok
Kampanje

Premium Synthetic A5/B5 0W-30 5L

  • Produsent: Mekonomen
1151 Nok 499 Nok

Smidig service hos oss

Mekonomen er en ledende aktør innen bildeler både på nett og i fysiske butikker. Vi er rigget med kvalitetsprodukter, god service og ekspertråd når din bil trenger omsorg. Kjøp bildeler til gode priser med rask levering via din PC eller Smartphone. Din hverdag blir enklere med hjelp fra Mekonomen.

6 Nok
1129 Nok
Kampanje

Premium Synthetic 5W-40 5L

  • Produsent: Mekonomen
695 Nok 439 Nok

Castrol Edge Ti 0W-30 4L

  • Produsent: Castrol
1085 Nok
929 Nok

Castrol Edge V 0W-20 4L

  • Produsent: Castrol
1075 Nok

Castrol Edge 0W-30 A3/B4 Ti 4L

  • Produsent: Castrol
1129 Nok
Vis som

Artikler 1-12 av 821

Page
per side