Sommertilbehør

Vi elsker ferietid og lange, lyse og varme dager, og derfor har vi også en hel avdeling med praktiske sommerting. Det er nettopp disse sommerdagene du ønsker noe kaldt i form av en iskald brus, eller en matpakke som holder seg frisk på turen til stranden. Vi har akkurat det du trenger her på Mekonomen.no. Eller hva med en kjøleboks med 12 volt stikkontakt, solbeskyttelse for de minste bak i bilen eller en behagelig piknikstol eller solstol å synke ned i?

Vi elsker ferier og lange, lyse og varme dager, og derfor har vi også en hel kategori med praktiske sommerting. Det er nettopp på varme sommerdager du ønsker noe kaldt i form av en iskald brus, eller en kjølig matpakke som holder seg frisk på turen til stranden. På Mekonomen.no finner du f. eks kjøleboks med 12V stikkontakt.

Sommertilbehør til bilen kan forbedre komforten og sikkerheten under de varme månedene. Et viktig tillegg er solskjerming, som inkluderer solskjerm for frontruten og sidevinduene. Dette beskytter mot intens solstråling, reduserer varmen inne i bilen og gir bedre sikt. En annen essensiell komponent er klimaanlegget, som sørger for behagelig temperatur i kupeen. Det er også viktig å sørge for at bilens kjølesystem er i god stand for å unngå overoppheting.

Ved lange turer er takstativ og boks praktisk for ekstra bagasje eller sportsutstyr. For ekstra komfort kan du vurdere setetrekk med ventilasjon for å holde setene kjølige, og solskjermer til bakruten for å beskytte barn og kjæledyr mot sollys.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter sommertilbehør til bilen har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Ikke la solen og varmen stoppe deg

Å kjøre bil hvis det blir for varmt kan oppleves som stressende og vanskelig. Men samtidig er det ingen mer strålende sesong enn om sommeren å komme seg ut på veiene og oppdage nye plasser.

For at du skal kunne glede deg over bilturer selv i sommermånedene og de varmeste dagene i året, har vi samlet forutsetningene for at bilturen din skal bli så hyggelig og behagelig som mulig. Vi har alt biltilbehør som gjør turen din til en del av ferien. For eksempel, hva med kjølebokser som sikrer at du kan ha en kald brus og frisk mat tilgjengelig hele turen? Eller solbeskyttelse som sikrer at du kan lese en avis eller se på iPaden problemfritt mens du nyter turen.

Stort utvalg av sommertilbehør

Her på Mekonomen.no har vi samlet et bredt og dypt utvalg av sommertilbehør som enten kan brukes til å forenkle turen i bilen eller brukes når du etter en lang dags reise når reisemålet. Her finner du alt fra kjølebokser som kan kobles til bilens 12 volts sigarettuttak, adaptere for tilkobling av lyd og ladeutstyr, til brettbare vannflasker, solsenger og solbeskyttelse.

Vi på Mekonomen elsker billivet året rundt, men det er sannsynligvis ingenting vi liker så mye som en rolig bilferie i Norges magiske og omvekslende landskap sommerstid. De høye fjellene, vakre fjordene og fortryllende fossefallene som du passerer mens du reiser til ønsket destinasjon. Uansett hvor du skal, vil bilturen også være en del av opplevelsen.

Med vårt brede utvalg av sommertilbehør vil du og din familie også kunne nyte turen ekstra mye. I stedet for å måtte stoppe på en rasteplass for å kjøpe maten, kan du enkelt ha med deg maten og stoppe for en piknik hvor du vil. Med sommertilbehør fra Mekonomen er du klar for ferie og kan bare nyte turen uten stress.