Leddhåndtak

Leddhåndtak, også kjent som leddnøkler, er uunnværlige verktøy innen bilmekanikk. Disse presise håndverktøyene er utformet for å hjelpe mekanikere med å løsne eller stramme bolter og muttere i ulike størrelser og vinkler.

Leddhåndtak består vanligvis av en lang, slank stang med et ledd i den ene enden og en gripemekanisme i den andre. Griperen kan være utstyrt med en utskiftbar sokkel som passer til forskjellige størrelser og typer bolter. Leddhåndtakets ledd gjør det mulig å justere vinkelen mellom stangen og gripemekanismen, noe som er spesielt nyttig når boltene er vanskelig tilgjengelige.

Materialet som brukes til å lage leddhåndtak, er ofte holdbart og rustbestandig, som for eksempel kromvanadiumstål. Håndtaket er ergonomisk utformet for komfortabelt grep og bruk over lengre tid.

Leddhåndtak er en nødvendighet for bilmekanikere, da de gir presis kontroll og kraft som trengs for å utføre ulike reparasjoner og vedlikeholdsoppgaver på kjøretøy. Dette allsidige verktøyet gjør bilmekanikk mer effektiv og nøyaktig, og det er et fundamentalt element i enhver profesjonell eller hobbyverksted.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter et leddhåndtak har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Handle iht
Kjøpsalternativ
Pris
Produsent
Vis som

4 Artikler

per side
Klubbpris:245 Nok
Ikke medlem:273 Nok
Klubbpris:108 Nok
Ikke medlem:120 Nok
Klubbpris:82 Nok
Ikke medlem:91 Nok

LATMANNSARM

  • Produsent: Carwise
Klubbpris:148 Nok
Ikke medlem:164 Nok
Vis som

4 Artikler

per side