Tape

Det finnes flere forskjellige typer teip som er nyttige for bruk i bilvedlikehold og reparasjoner. Gaffateip, også kjent som duct tape, er en allsidig teip som er kjent for sin sterke klebeevne. Den kan brukes til midlertidige nødreparasjoner, som å tette hull i eksosrør eller feste løse kabler.

Isolasjonsteip er en elektrisk isolerende teip som brukes til å beskytte ledninger og elektriske tilkoblinger. Den finnes i ulike farger for å hjelpe med å identifisere ledninger.

Maskeringsteip, også kjent som malerteip, brukes vanligvis i bilmaling og karosseriarbeid. Den gir skarpe malingskanter og kan fjernes uten å etterlate limrester.

Dobbeltsidig teip har klebemiddel på begge sider og brukes til å feste ting permanent, som dekorative lister eller nummerskilt.

Refleksbånd er en type tape som har reflekterende egenskaper, og det brukes ofte til å øke synligheten på bilen i mørket.

Hver av disse teipene har spesifikke bruksområder i bilvedlikehold og -reparasjon, og det er viktig å velge riktig type teip avhengig av oppgaven som skal utføres.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter teip har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.