Speil for slep og campingvogn

Vi har samlet våre forskjellige speil for campingvogner, caravan- og lastebiler. Denne kategorien inkluderer bakspeil, sidespeil og innvendige speil. Du finner også speilholdere og ekstra glass.

Campingvogn- og tilhengerspeil er spesielle speil som er utformet for å forbedre sikkerheten når du trekker en campingvogn, båthenger, eller annen tilhenger med kjøretøyet ditt. Disse speilene er viktige fordi de gir deg bedre sikt over hele kjøretøyet ditt, inkludert tilhengeren, noe som gjør det enklere og tryggere å manøvrere.

Her er en beskrivelse av campingvogn- og tilhengerspeil:

Ekstra bredde:
Campingvogn- og tilhengerspeil er bredere enn vanlige sidespeil på kjøretøyet ditt. Dette gir deg et bredere synsfelt som inkluderer hele bredden på tilhengeren.

Justerbarhet:
Speilene er vanligvis justerbare på flere måter. De kan vippes opp, ned, til siden og justeres i vinkler for å optimalisere siktlinjen. Dette gjør det mulig å tilpasse speilene til forskjellige tilhengerstørrelser og kjøretøy.

Festesystem:
Campingvogn- og tilhengerspeil festes vanligvis over de eksisterende sidespeilene på kjøretøyet ditt. De er utstyrt med festeklemmer, stropper eller magneter som holder dem sikkert på plass. Festesystemet er utformet for å være stabilt, selv ved høye hastigheter og i ulike værforhold.

Størrelse:
Speilene er vanligvis større enn vanlige sidespeil, noe som gir bedre dekning og sikt. Den ekstra størrelsen bidrar til å eliminere blinde soner som ofte oppstår når du trekker en tilhenger.
Konvekse speilglass: Mange campingvogn- og tilhengerspeil har konvekse speilglass. Dette betyr at de har en lett buet form som gir deg en bredere synsvinkel, selv om objekter kan se litt mindre ut enn de egentlig er. Dette hjelper deg med å oppdage kjøretøy og hindringer på siden av tilhengeren.

Enkel montering:
Campingvogn- og tilhengerspeil er vanligvis enkle å montere og demontere når du ikke trenger dem lenger. Dette gjør dem praktiske for midlertidig bruk når du har tilhengeren koblet til.

Materiale:
Speilene er vanligvis laget av holdbare materialer som tåler værforhold og kan tåle litt risting og vibrasjon fra kjøringen.

Campingvogn- og tilhengerspeil er et viktig sikkerhetsutstyr for alle som trekker tilhengere med kjøretøyet sitt. De forbedrer sikten og reduserer risikoen for ulykker ved å hjelpe deg med å se hva som skjer bak og på sidene av tilhengeren din. Det er viktig å velge speil som passer til kjøretøyet ditt og tilhengeren din, og å sørge for at de er riktig montert og justert før du begynner å kjøre.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter speil til bilen når du skal trekke campingvogn eller tilhenger har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.