Starthjelp

Se for deg dette... Dere har forsovet dere og du har et viktig møte du må rekke på jobben, men først skal barna leveres. Dere kommer dere etter hvert ut til bilen, men den vil ikke starte! Selvfølgelig er det alltid en ulempe når bilen plutselig ikke vil starte, og vi i Mekonomen ønsker å sørge for at du er forberedt når du kan trenge starthjelp. Her har vi samlet alt du trenger for å være klar til å gi bilen litt ekstra hjelp den dagen du har startproblemer.

Laster inn…
Vis som

Artikler 1-12 av 63

Side
per side

Start booster

  • Produsent: NOCO
Klubbpris:1558 Nok
Ikke medlem:1731 Nok

Start booster

  • Produsent: NOCO
Klubbpris:2014 Nok
Ikke medlem:2238 Nok

Start booster

  • Produsent: NOCO
Klubbpris:2689 Nok
Ikke medlem:2988 Nok

Start booster

  • Produsent: NOCO
Klubbpris:333 Nok
Ikke medlem:370 Nok
Klubbpris:269 Nok
Ikke medlem:299 Nok
Klubbpris:359 Nok
Ikke medlem:399 Nok

Start booster

  • Produsent: NOCO
Klubbpris:5372 Nok
Ikke medlem:5969 Nok

Start booster

  • Produsent: NOCO
Klubbpris:2914 Nok
Ikke medlem:3238 Nok
Klubbpris:233 Nok
Ikke medlem:259 Nok
Klubbpris:4495 Nok
Ikke medlem:4994 Nok
Klubbpris:233 Nok
Ikke medlem:259 Nok

Start booster

  • Produsent: NOCO
Klubbpris:179 Nok
Ikke medlem:199 Nok
Vis som

Artikler 1-12 av 63

Side
per side

Hjelp! Bilen starter ikke!

Finnes det noe verre enn når bilen din ikke starter? De fleste planlegger ut fra hvor mange minutters kjøretid det er dit de skal, og plutselig starter ikke motoren. Panikkfølelsen innfinner seg momentant. Men det finnes smarte produkter som kan hjelpe deg raskt og enkelt slik at du kan komme deg av gårde. Og vi på Mekonomen vil selvfølgelig at du skal kunne være der, ute på de fantastiske veiene. Her i denne kategorien er produktene som hjelper deg med starten.

Startkabler er et must i bilen og det er ikke feil å ha en startbooster i tillegg - enten i bilen eller i garasjen. Du kommer å bli lettet over at du gjorde dette innkjøp når problemet er et faktum.

Med startkabler eller en startbooster i bilen har du alltid en reserveløsning hvis bilen ikke vil starte. Det vil imidlertid være lurt å kontrollere batteriet hvis du har blitt nødt til å bruke starthjelp, det kan være på tide å få det sjekket nærmere og kanskje bli byttet ut. Da kan du selvfølgelig henvende deg til oss på Mekonomen.

Klassiske startkabler eller den smarte startboosteren?

Både klassiske startkabler og den mer moderne typen "booster", kan løse et startproblem. Du bruker boosteren direkte mot din egen bil mens startkablene må være tilkoblet.

Kjøp startkabler og startbooster online på Mekonomen.no

Alle bileiere burde føle seg trygge på at man kan få bilen til å starte i alle situasjoner. Derfor har vi fylt vårt lager på Mekonomen.no med rimelige startkabler og startboostere som gir deg en hjelpende hånd når det trengs.

For oss er det viktig at du kan kjøpe rimelige produkter av høy kvalitet og derfor har vi nøye valgt ut hvilke merker vi jobber med.

Hvis du vil ha råd eller tips før du kjøper, kan du alltid henvende deg til vår kundeservice for å lære mer, eller selvfølgelig besøke oss i en av våre butikker. Skulle du merke at du har et vedvarende og tilbakevendende problem der bilen ikke vil starte, anbefaler vi at du kontakter et av våre verksteder.

Slik kobler du startkabler

1. Slå av bilen som skal gi deg strømforsyning

2. Koble klemmen med den røde kabelen til den positive kontakten på batteriet som skal forsyne/levere strøm, koble så den andre røde klemmen til den positive kontakten på batteriet som skal få hjelp/startes.

3. Koble deretter klemmen med svart kabel til den negative kontakten på batteriet som skal levere/forsyne med strøm, koble den andre klemmen til en ulakkert karosseridel på bilen som skal motta strøm.

4. Start bilen som skal avgi strøm, og start deretter bilen som skal motta strøm.

5. Fjern deretter kablene og start med klemmene som befinner seg i motorrommet i bilen som fikk strøm.