Racingoljer

Racingolje, også kjent som motorsportolje, er en spesialisert type motorolje designet for å møte de høye ytelseskravene til racerbiler og andre kjøretøy som brukes i motorsport. Denne oljen er utviklet for å maksimere motorens ytelse og beskytte den under ekstreme forhold som racing ofte innebærer.

Racingolje skiller seg fra vanlig motorolje ved å ha en høyere viskositet og en unik blanding av kjemiske tilsetningsstoffer. Den høyere viskositeten bidrar til å smøre motoren mer effektivt, spesielt ved høye temperaturer og høyere turtall. Tilsetningsstoffene i racingoljen bidrar til å redusere friksjon og slitasje, samtidig som de gir ekstra beskyttelse mot overoppheting og oksidasjon.

Denne oljen er også formulert for å opprettholde sin smøreevne under ekstreme temperaturer og belastninger som oppstår under racing. Racingolje er ofte syntetisk, noe som gir den bedre stabilitet og ytelse på høye temperaturer sammenlignet med konvensjonelle oljer.

I tillegg til å forbedre ytelsen og beskytte motoren, kan racingolje også bidra til å forlenge motorens levetid og redusere behovet for hyppig vedlikehold. Det er viktig å velge riktig type racingolje for din spesifikke motorsportapplikasjon, da det finnes ulike formuleringer tilpasset forskjellige motortyper og konkurransedisipliner. Racingolje er dermed en avgjørende komponent for å oppnå suksess i konkurransedyktig motorsport.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter racingolje har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Handle iht
Kjøpsalternativ
Pris
Produsent
Vis som

11 Artikler

per side

Edge Supercar 10W-60 4L

  • Produsent: Castrol
Klubbpris:1520 Nok
Ikke medlem:1689 Nok
Klubbpris:314 Nok
Ikke medlem:349 Nok
Klubbpris:365 Nok
Ikke medlem:406 Nok
Klubbpris:2623 Nok
Ikke medlem:2914 Nok
Klubbpris:590 Nok
Ikke medlem:656 Nok
Klubbpris:527 Nok
Ikke medlem:586 Nok

Castrol Power 1 Racing 2T 1L

  • Produsent: Castrol
Klubbpris:296 Nok
Ikke medlem:329 Nok
Klubbpris:278 Nok
Ikke medlem:309 Nok
Klubbpris:1525 Nok
Ikke medlem:1694 Nok
Klubbpris:320 Nok
Ikke medlem:356 Nok

Castrol Power 1 A747 1L

  • Produsent: Castrol
Klubbpris:404 Nok
Ikke medlem:449 Nok
Vis som

11 Artikler

per side