I dag opplever Postnord tekniske problemer med kobling til leveringssted. Du kan derfor kun velge levering til din nærmeste butikk. Vi beklager ulempen det medfører og håper på en rask løsning.
Sommerkampanje med opptil -70% i alle våre butikker og på nett! Se mer her.
Superweekend på nett! 30% på nesten alt! Se mer her.

Tilbehør

Hvis du liker bilen din, vil du elske dette. Vi har en hel kategori tilbehør som gjør bilen din tryggere, tøffere, hyggeligere, smartere og mer personlig. Som medlem av Mekonomen får du 10% rabatt* på produktene innenfor våre tilbehørskategorier. Hvis du ikke er medlem ennå, kan du bli direkte her på nettet. *Rabatten gjelder i butikk og på mekonomen.no. Rabatten gjelder ikke Thule-produkter og kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

Laster inn…

Når bilen er din beste venn

Noen sier at hunden er menneskets beste venn, men vi på Mekonomen tør nok påstå at også bilen kan være det. Og bestevennen din skjemmer du gjerne bort med litt ekstra godt tilbehør som styrker forholdet. Her på Mekonomen.no finner du alt mulig av biltilbehør som både forenkler og forbedrer bilopplevelsen din. Så skjem bort bilen med nytt tilbehør i dag.

Nytt tilbehør over tid

Vokser familien og du trenger å sikre barn i bilen? Eller kanskje du skaffet et kjæledyr som skal bli med deg på bilturen? Kanskje du trenger ekstra lasterom, eller burde du sørge for at du har en batterilader klar om nødvendig? Uansett hvilket tilbehør du trenger for å forbedre bilopplevelsen din, finner du det du leter etter hos oss på Mekonomen.

Vi har kategorisert alt tilbehør slik at du enkelt kan finne det, og selvfølgelig har vi maksimert utvalget av tilbehør i hver kategori du kan tenke deg.

  • Biltilbehør for barn i bilen
  • Biltilbehør til last og tilhengere
  • Biltilbehør til batterier
  • Biltilbehør for belysning
  • Biltilbehør til dyr i bilen
  • Biltilbehør for kjøring sommer og vinter
  • Biltilbehør for økt sikkerhet
  • Biltilbehør for ekstra lagring

Og selvfølgelig, mange andre ting.

Uansett hvilket biltilbehør du leter etter, kan du finne dem her hos oss på Mekonomen.no og når du klikker på i hver kategori, kan du i tillegg enkelt begrense utvalget av tilbehør som passer din bil ved å skrive inn ditt registreringsnummer. Ved å gjøre dette, sorterer vi ut produktene som passer til akkurat din bil.

Kanskje du trenger nytt setetrekk eller stilige kupématter? Eller er det på tide å endelig montere et hengerfeste? Har du nylig hatt en familieforøkelse og trenger et bilsete, eller er det på tide å installere et hundebur slik at din lodne venn kan følge med på biltur? Uansett hva du leter etter, alt biltilbehør du kan tenke deg finner du her hos oss på Mekonomen.no.

Klikk på kategoriene og fyll ut registreringsnummeret ditt. Og hvis du trenger hjelp, er det bare å kontakte oss direkte, så hjelper vi deg på veien.