I dag opplever Postnord tekniske problemer med kobling til leveringssted. Du kan derfor kun velge levering til din nærmeste butikk. Vi beklager ulempen det medfører og håper på en rask løsning.
Sommerkampanje med opptil -70% i alle våre butikker og på nett! Se mer her.
Superweekend på nett! 30% på nesten alt! Se mer her.

Reservedeler

For at bilen skal kunne leve opp til sitt fulle potensial så må den fungere skikkelig. Og hvis den skal fungere skikkelig, er det viktig å kontinuerlig skifte dårlige og slitte deler. Derfor har vi hos Mekonomen et maksimalt utvalg av reservedeler til alle biler. Hos oss finner du alt fra kamremmer og eksosanlegg, til viskerblader og annet mindre tilbehør. Enten du kjører en Volvo, Toyota, Volkswagen eller en annen bilmodell, finner du passende reservedeler til bilen din her hos oss.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen
Laster inn…

Kjøp reservedeler i tide

Bilen er det fremkomstmiddel de fleste av oss bruker til daglig. For at bilen skal fungere lenge så må den få riktig pleie og service. Mange ganger kan man forhindre større omkostninger gjennom å bytte slitte deler eller komponenter i tide. Gjennom regelmessige kontroller av bilen kan du oppdage feil og mangler før de blir store og kompliserte.

Bildeler til motoren

Motoren er viktig for bilen, og uten den fungerer den ikke i det hele tatt. Hos oss kan du kjøpe reservedeler som registerreimer og motorfester til din bil. For å hjelpe deg har vi samlet alt det viktigste under ett og samme tak, til gode priser. Er du usikker på hvilke deler du trenger kan du alltid ta kontakt med vår kundeservice for råd og hjelp.

Reservedeler

Reservedeler til alle bilmerker

På Mekonomen finner du reservedeler til alle bilmerker. Vi tilbyr deg deler, service og reparasjon basert på dine ønsker!
Reservedeler

Kjøp reservedeler online

På Mekonomen.no har vi gjort det enkelt for deg å kjøpe reservedeler online. Ved å handle reservedeler online, sparer du både tid og penger som du kan bruke på andre ting. Vi leverer også alle pakkene våre til ditt nærmeste utleveringsted, slik at det blir så praktisk og enkelt for deg som mulig. Hvis du tilfeldigvis bestiller feil eller noe du ikke trenger allikevel, kan du selvfølgelig også bruke vår returtjeneste. Har du aldri kjøpt bildeler på nett før? Ingen fare, det er ikke komplisert. Skulle du støte på problemer underveis, hjelper vi deg gjerne.

Billige bildeler online

Med vårt store utvalg av reservedeler online kan vi tilby deg som en kunde en attraktiv pris på alt du trenger til bilen din. At vi kan tilby reservedeler til en så lav pris, skyldes hovedsakelig vårt lange og nære forhold til våre leverandører og at vi gjennom årene har bygget opp en effektiv forsyningskjede. Dette har ført til at vi har kunnet kutte flere ledd i distribusjonskjeden og dermed kunne spare på kostnader som muliggjør enda bedre priser for deg.

Finn riktige bildelene til bilen din

Det er enkelt å finne reservedeler til bilen din på hjemmesiden vår. Alt du trenger å gjøre for å finne bildelene som passer, er å skrive inn registreringsnummeret i søkeboksen for registreringsnummer. Deretter begynner et søk i vårt system med reservedelen eller delene du leter etter. Vi har nøye valgt bildelene som deretter presenteres og sørget for at de passer til akkurat din bil. Fra dette trinnet er det bare å velge reservedeler du synes er best, uansett om det er den gunstige prisen som tiltrekker seg - eller om du har valgt å fokusere på kvalitet eller et bestemt merke. For å forenkle søket har vi også kategorisert reservedeler slik at du lettere kan klikke deg frem til segmentene der du er interessert i å finne reservedeler. Hvis du føler at du vil snakke med en av oss på Mekonomen før du kjøper reservedeler online, kan du selvsagt alltid kontakte oss også. For oss på Mekonomen er det viktig at du som kunde føler deg trygg når du ser etter passende reservedeler til bilen din.