Takstativ

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen
Laster inn…
Handle iht
Kjøpsalternativ
Pris
Produsent
Vis som

Artikler 1-12 av 54

Side
per side

WingBar Evo 118

  • Produsent: Thule
1419 Nok

Transporter last oppå bilen med takstativ

Takstativ eller lastholderrør er bra å ha hvis du ønsker transportere last eller pakning på bilens tak. Med lastholderrør kan du montere alt fra takboks til sykkelholdere og andre ting. Så lenge du sikrer ordentlig kan du ha din last på biltaket i stedet for inne i bilen. I bilens instruksjonsbok kan du se hvordan du skal fordele vekten, og hvilken maksvekt for last som er tillatt for din bil.

869 Nok

WingBar Evo 127

  • Produsent: Thule
1419 Nok

Fordel vekten på dine takstativ

Det viktigste er å fordele vekten jevnt over taket og se til at lasten er festet godt. Ved en bilkrasj øker nemlig vekten på løse objekter dersom de fyker frem- eller bakover i høy hastighet. Fordelene med å laste en del av bagasjen på taket er mange. Du får mer plass i bilen og vekten blir fordelt på en annen måte. Det finnes forskjellige modeller av takholderrør, finn stativ som passer din bil med å fylle ut ditt registreringsnummer i søkeboksen på toppen av siden.

869 Nok

WingBar Evo 135

  • Produsent: Thule
1419 Nok

Finn ditt takstativ hos oss

Bilen er på mange måter en samarbeidspartner, den tar oss til jobb og til hytta. Vi pakker den ofte full med pakking. Med takstativ kan du også bruke bilens tak for å få med deg ting på reisen. På mange måter er dette også tryggere da vektfordelingen på lasten blir jevnere. Hos oss finner du tilbehør til bilen som takbokser, takstativ og sykkelstativ og mye mer. Sjekk ut hva som finnes, og du får mer boltreplass inne i bilen neste gang du skal på langtur. Bestill online, eller besøk oss i en av våre butikker.

WingBar Evo 118 Black

  • Produsent: Thule
1739 Nok

WingBar Edge

  • Produsent: Thule
3359 Nok
4295 Nok
4295 Nok
4295 Nok
4295 Nok
Vis som

Artikler 1-12 av 54

Side
per side