Kontakter

Det finnes en mengde forskjellige kontakter som på en eller annen måte kan være nødvendig i bilen din, eller for ethvert prosjekt som har med bilen eller garasjen å gjøre. Uansett hva du leter etter for kontakt, kan du finne den her hos oss. På Mekonomen.no kan du raskt og enkelt bestille clutchkontakter, dørkontakter og bremselyskontakter, for bare å nevne noen. For å være sikker på at riktig kontakt passer til bilen din, kan du også bruke vår smarte filtreringsfunksjon der du skriver inn registreringsnummeret ditt for å få produktene som passer til bilen din.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen

Kjøp kontakt online på Mekonomen.no

Uansett hva slags kontakt du leter etter, håper vi på Mekonomen å kunne hjelpe deg med å finne den rette. Det kan noen ganger oppleves som en jungel av produkter, og det er derfor også veldig deilig å kunne bruke vår smarte filtreringsfunksjon for å kunne sortere ut med ditt registreringsnummer nøyaktig kontaktene som på en eller annen måte passer akkurat din bil.

Bilens elektriske system trenger en rekke kontakter for å fungere, og de må til slutt skiftes ut når de slites ut. I kategorien kontakter finner du derfor alle slags elektriske kontakter for biler. Fordi bilens kontakter er en avgjørende del av bilens elektriske system, er det viktig at de fungerer som de skal, og at de byttes ut hvis de har gått i stykker eller er utslitt etter lang og trofast tjeneste.

På Mekonomen.no du finner et solid utvalg av kontakter, eller elektriske kontakter hvis du vil, for alle bilens forskjellige funksjoner. Du kan klikke deg videre til en spesifisert underoverskrift eller gå inn via "Kontakter" for å finne et mer grundig utvalg av forskjellige kontakter for bilen.

Forskjellige typer av kontakter

  • Bremselyskontakter
  • Universelle kontakter
  • Baklyskontakter
  • Termiske kontakter
  • Oljetrykkskontakter
  • Dørkontakter
  • Nivåkontakter
  • Vindusheiskontakter
  • Trykkontakter

Du finner også deler til nøkler, sensorer, viskerhåndtak og parkeringssensorer her på denne siden. Og som sagt, ikke glem å filtrere ut produktene som passer din bil via vår smarte filtreringsfunksjon.

Levert hjem på døren

Enklere enn dette blir det ikke. Kjøp elektriske kontakter ved å klikke dem hjem via Mekonomen.no.

Vi har nøye valgt ut hvilke merker vi jobber med. Hvis du vil ha råd eller tips før du kjøper, kan du alltid henvende deg til vår kundeservice for å lære mer, eller selvfølgelig besøke oss i en av våre butikker.