Kjøp reservedeler til Volvo online på mekonomen.no

Volvo

Kjøp reservedeler til Volvo online på mekonomen.no

Volvo er synonymt med svensk bilhistorie og her på Mekonomen.no har vi samlet reservedeler til flere Volvo-modeller. Dels til bestselgeren Volvo V70, men også klassikere som S80, C30 og XC90. For ikke å snakke om eldre modeller som 240 og 740. Våre Volvo bildeler er av samme kvalitet som delene som var i bilen din fra starten og vi tilbyr også opptil 5 års garanti på enkelte deler - best i klassen! Vi tilbyr selvfølgelig også service og reparasjon av din Volvo på våre verksteder og har du spørsmål om våre produkter er du hjertelig velkommen i en av våre butikker.

Volvo - Sveriges stolthet

Den første gangen Volvo-merket ble brukt var faktisk for å markedsføre kulelager som hadde blitt produsert av SKF på begynnelsen av 1900-tallet. Ganske kort tid etter ble imidlertid Volvo startet som et eget datterselskap av SKF (1915) og i 1926 ble den første uavhengige Volvo-fabrikken åpnet av Gustav Larsson og Assar Gabrielsson. Bare et år senere, i 1926, ble også den første Volvo-bilen av ÖV4-modellen lansert.

Kvalitet i minste detalj

For mange svensker er Volvo et stort stykke historie og noe du er veldig stolt av. Akkurat som å nevne Ikea, Björn Borg eller Abba, vet hver eneste person du møter rundt om i verden at Volvo er et svensk, solid, høykvalitetsmerke.

Volvo tilbyr i dag et meget høyt sikkerhetsnivå og førsteklasses kvalitet ned til minste detalj. Det er derfor ingen stor overraskelse at Volvo i dag er et av de mest ettertraktede bilmerkene, ikke bare i de skandinaviske landene, men i hele verden.

Mange bilentusiaster er også veldig glad i eldre Volvo-modeller da de alltid har holdt høy kvalitet gjennom historien, noe som gjør at mange biler med flere tiår på nakken kan rulle fullkommet også i dag.

Alt handler som vanlig om å ta godt vare på bilen din og ta vare på den med god service og reservedeler av høy kvalitet. Noe vi her i Mekonomen selvfølgelig hjelper deg med.

Søk etter bildeler til din Volvo med registreringsnummeret ditt

For å sortere ut bildelene som passer til akkurat din Volvo, kan du selvfølgelig bruke vår smarte og optimaliserte filtreringsfunksjon som gjør at du ved å fylle inn registreringsnummeret ditt kun får utvalget av bildelene som passer akkurat din Volvo. Det er viktig å sjekke at bildelene du kjøper er beregnet på riktig modell av din Volvo og derfor er det lurt å alltid starte med å filtrere på registreringsnummeret ditt før du leter videre.

Skulle du også etter filtreringen ønske hjelp eller veiledning med hvilke bildeler som passer best for akkurat din Volvo og for den effekten du ønsker, kan du selvsagt alltid kontakte oss via kundeservice, butikk eller verksted for å få veiledning av en av våre eksperter på bildeler til Volvo.

Hos Mekonomen kan du bestille service, bilreparasjoner og kjøpe reservedeler til følgende Volvo-modeller

140

164

240

260

340

360

440

460

480

66

740

760

780

850

940

960

Amazon

C30

C70

Pv

S40

S60

S70

S80

S90

V40

V50

V70

Xc70

V90

Xc90

Duett

P1800

Xc60

V60

Xc40

C40 awd

C40

EX90 AWD

Bestill service eller reparasjon for din Volvo

Bestill din service eller reparasjon online!

Bestill time