Tilhengertilbehør

Hvis du eier en tilhenger, må du sjekke fra tid til annen at alt på hengeren fungerer som det skal. Dette kan være alt fra spiralkabler og kulekoblinger til lemlås, stikkpropper og støttehjul og tilhengerlås. Uansett hvilke tilbehørsprodukter eller reservedeler du trenger til tilhenger for å oppnå full funksjonalitet, finner du de her på Mekonomen.no. Vi har et stort utvalg av reservedeler til tilhengere fra Valeryd , den ledende leverandøren av tilhengerdeler i Sverige. For å finne en reservedel som virkelig passer til tilhengeren din, anbefaler vi at du bruker registreringsnummerfilteret på øverst på siden.

Det finnes en rekke forskjellige tilbehør til tilhengere som kan forbedre deres funksjonalitet og brukervennlighet. Noen av de vanligste tilbehørene inkluderer:

 • Låser og sikkerhetsutstyr: Dette kan inkludere låser for å beskytte tilhengeren mot tyveri, samt sikkerhetskjeder og kjettinger for å sikre at tilhengeren er trygt festet til trekkkjøretøyet.
 • Støtteben og jekker: Støtteben gir ekstra stabilitet når tilhengeren er parkert, og jekker hjelper deg med å løfte tilhengeren for enklere på- og avlasting.
 • Lastestropper og surringer: Disse brukes til å sikre lasten på tilhengeren og hindre at den beveger seg under transport.
 • Verktøykasser: En verktøykasse kan festes til tilhengeren for å lagre verktøy og utstyr som trengs for lasting og lossing.
 • Reservedeler og reparasjonssett: Dette inkluderer ting som reservedekk, lyspærer, ledninger og andre deler som kan være nødvendige i tilfelle nødreparasjoner.
 • Plankegulv: Bytte til et plankegulv kan være nyttig hvis det opprinnelige gulvet på tilhengeren er slitt eller skadet.
 • Skilt- og registreringsholdere: Disse gir et praktisk sted å montere kjøretøyets registreringsskilt og tilhengerens skilt.
 • Hengerkuler og kulekoblinger: Riktig kulekobling er essensiell for å koble tilhengeren sikkert til trekkkjøretøyet.

Det finnes mange flere tilbehør til tilhengere tilgjengelige avhengig av spesifikke behov og bruksområder. Å velge riktig tilbehør kan bidra til å forbedre sikkerheten, bekvemmeligheten og funksjonaliteten til din tilhenger.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter tilhengertilbehør har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Kjør trygt med tilhenger

Enten du kjør med tilhenger eller campingvogn, er det bra å sørge for at du har tilbehøret som sikrer at du kan kjøre trygt med det du har valgt å trekke bak bilen. En dårlig tilkoblet campingvogn, eller en kulekobling som ikke sitter som den skal kan være livstruende for både deg og dine medtrafikanter. Sørg for at du har montert alt nøye. Hvis du merker at noen av tilbehørsproduktene til tilhengeren eller campingvognen din begynner å bli utslitt, er det på tide å kjøpe nytt å bytte ut. Her på Mekonomen har vi samlet alt du måtte trenge for en jevn og trygg reise med tilhengeren eller campingvognen.

Et stort utvalg av tilbehør til tilhenger

Her på Mekonomen.no finner du alt fra vinsjer og hengerfester, til kulekoblinger og støttehjul. Innenfor hver kategori av tilbehør til tilhenger finner du flere forskjellige alternativer. Hvis du vet hva du leter etter, kan du enkelt sortere deg gjennom vårt store utvalg av produkter for tilhenger- og campingvognutstyr, eller du kan selvsagt kontakte oss for mer informasjon og råd og veiledning.

Det du leter etter, finner du her

 • Vinsjer
 • Tilhengerkontakter
 • Kulekoblinger
 • El-kabelsett
 • Støttehjul
 • Tyverisikring
 • Tilhengerbelysning
 • Kabelstropper
 • Sidespeil m.m.

Som du ser, har Mekonomen virkelig fylt opp lageret når det gjelder tilbehør til tilhengere og campingvogner. I tillegg til at vi har produktene som kreves for full funksjonalitet, har vi også produktene som forbedrer og sikrer hengeren ved bruk.

Det kan være en potensiell fare å kjøre med en lite, eller dårlig lastet tilhenger hvis du har sikret at lasten er godt festet. Sørg for å alltid ha stropper av forskjellige typer i bilen. Det er også viktig å huske på den generelle sikkerheten når du kjører med tilhenger. God belysning er å anbefale hvis du kjører i mørket.

Uansett hva du trenger for tilhengeren din, kan du finne det her hos oss!