Svamper

Svampen er et uunnværlig verktøy innen bilpleie, kjent for sin allsidighet og effektivitet. Laget av skum eller mikrofiber, har denne håndholdte hjelperen et mykt og porøst overflate som gjør den ideell for ulike oppgaver.

Svampens største formål i bilpleie er å vaske kjøretøyet grundig. Den absorberer såpe og vann godt, samtidig som den skånsomt løsner smuss, skitt og forurensninger fra bilens overflate. Den myke strukturen forhindrer riper, som kan oppstå ved bruk av harde materialer.

En annen viktig funksjon er påføring av voks eller polering. Svampens glatte overflate gjør det enkelt å jevnt fordele voks eller poleringsmidler på bilens lakk. Dette gir ikke bare en beskyttende barriere mot elementene, men gir også en vakker glans til bilen.

I tillegg er svampen nyttig for interiørpleie. Den kan brukes til å forsiktig tørke støv fra dashbordet, rengjøre seter eller tørke opp søl. Den er skånsom mot interiøret og etterlater seg ikke riper.

Svampen er derfor en allsidig følgesvenn for enhver bileier som ønsker å holde kjøretøyet sitt rent, beskyttet og i god stand. Ved riktig bruk kan den bidra til å opprettholde bilens utseende og verdi over tid.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter svamper har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Handle iht
Kjøpsalternativ
Pris
Produsent
Vis som

7 Artikler

per side

Hi-Tech Polish Applicator

  • Produsent: Autoglym
Klubbpris:68 Nok
Ikke medlem:75 Nok
Klubbpris:116 Nok
Ikke medlem:129 Nok

Applicator 3-pack

  • Produsent: Turtle Wax
Klubbpris:41 Nok
Ikke medlem:46 Nok

Polish Applicator Pad Carwise

  • Produsent: Carwise
Klubbpris:26 Nok
Ikke medlem:29 Nok
Klubbpris:269 Nok
Ikke medlem:299 Nok

Svamp

  • Produsent: Meguiars
Klubbpris:89 Nok
Ikke medlem:99 Nok

Applicator Pad 2-P

  • Produsent: Sonax
Klubbpris:44 Nok
Ikke medlem:49 Nok
Vis som

7 Artikler

per side