Bilverktøy

Noen jobber på bilen krever at du har spesialtilpassede verktøy for å komme til, eller kunne utføre jobben skikkelig. Å gi seg i kast med bilmekanikk med feil eller dårlige verktøy kan skade både bilen og verktøyene dine. Så sørg alltid for at du jobber med de riktige verktøyene. Her på Mekonomen har vi samlet et stort utvalg spesialtilpassede bilverktøy slik at du kan utføre arbeidet ditt så godt og trygt som mulig.

Laster inn…

Hjulbolt

  • Produsent: Febi
58 Nok
31 Nok

Hjulbolt

  • Produsent: Febi
65 Nok

Plate for domkraft

  • Produsent: Carwise
71 Nok
43 Nok
34 Nok

Garasjejekk

  • Produsent: Carwise
399 Nok

Hjulbolt

  • Produsent: Febi
49 Nok

Garasjejekk

  • Produsent: Carwise
549 Nok

Oljefilterverktøy

  • Produsent: ProMeister
184 Nok

Garasjejekk

  • Produsent: Carwise
999 Nok
66 Nok
Vis som

Artikler 1-12 av 1122

Page
per side

Bilverktøy for de som ønsker å gjøre jobben selv

Hvis du synes det er morsomt å mekke med bilen, synes vi at du fortjener gode verktøy mens du jobber. Å prøve seg på halvgode løsninger eller prøve å jobbe med verktøy som ikke holder mål, kan være både frustrerende og tidkrevende. Så sørg for at garasjen og verktøykassen er fylt med bilverktøyene som trengs for at arbeidet skal kunne utføres profesjonelt.

Bredt utvalg av bilverktøy

Med vår omfattende erfaring med bilmekanikere, har vi nøye valgt de beste og viktigste verktøyene slik at du også hjemme kan serve og mekke med bilen din samme måte som vi gjør på verkstedene våre. Vi har valgt verktøy av høyeste kvalitet og testet alle bilverktøy selv, slik at de lever opp til de høye kravene vi stiller og du fortjener.

Å gå på en bil med feil eller dårlige verktøy vil kunne påføre skader bilen din, og ikke minst påvirke humøret ditt. Så sørg for at du har skaffet deg gode verktøy før du begynner. Underveis vil du til 100% støte på hindringer som krever spesialtilpassede bilverktøy, og da vil du angre på at du ikke forberedte deg godt nok før du begynte. Det kan være alt fra små muttere til tennplugger som krever spesialverktøy.

Vi forenkler for bilmekanikeren

Hos oss på Mekonomen har vi samlet et stort utvalg for å forenkle jobb på bilens mekanikk, og du finner spesialverktøy som avtrekkere, tennpluggnøkler, ventilbuer, bremsestempelverktøy og fjærstrammere. Alt du trenger for å kunne serve bilen din alene ute i garasjen. Noen duppeditter på bilen vil du straks legge merke til at du ikke kan skru ut, eller få tilgang til med en standard skrutrekker, og i flere tilfeller er det nødvendig med et spesielt verktøy for disse. Med et spesialtilpasset bilverktøy kan du for eksempel bytte tennplugger, stramme fjærer eller montere nye bremsebelegg selv.

Hvis du ikke vet hvilke verktøy du trenger, er du selvfølgelig hjertelig velkommen å kontakte vår kundeservice. Vi har lang erfaring med bilmekanikk, og vi deler det gjerne erfaringene med deg. Du kan også bestille time hos et av våre verksteder, så hjelper vi deg med jobben.