I dag opplever Postnord tekniske problemer med kobling til leveringssted. Du kan derfor kun velge levering til din nærmeste butikk. Vi beklager ulempen det medfører og håper på en rask løsning.
Sommerkampanje med opptil -70% i alle våre butikker og på nett! Se mer her.
Superweekend på nett! 30% på nesten alt! Se mer her.

Bilverktøy

Noen jobber på bilen krever at du har spesialtilpassede verktøy for å komme til, eller kunne utføre jobben skikkelig. Å gi seg i kast med bilmekanikk med feil eller dårlige verktøy kan skade både bilen og verktøyene dine. Så sørg alltid for at du jobber med de riktige verktøyene. Her på Mekonomen har vi samlet et stort utvalg spesialtilpassede bilverktøy slik at du kan utføre arbeidet ditt så godt og trygt som mulig.

Laster inn…

Garasjejekk SUV 2,5T

 • Produsent: Carwise
Klubbpris:1169 Nok
Ikke medlem:1299 Nok

smørenippel M10x1.0

 • Produsent: ProMeister
Klubbpris:18 Nok
Ikke medlem:20 Nok

Plate for garasjejekk

 • Produsent: Carwise
Klubbpris:68 Nok
Ikke medlem:75 Nok

Ventil TR415 montert

 • Produsent: Rubber wulk
Klubbpris:14 Nok
Ikke medlem:16 Nok

Garasjejekk 2 tonn

 • Produsent: Carwise
Klubbpris:539 Nok
Ikke medlem:599 Nok

2 TONNS FLASKEJEKK I ETUI

 • Produsent: Carwise
Klubbpris:224 Nok
Ikke medlem:249 Nok

Filterkopp Toyota 4-syl

 • Produsent: ProMeister
Klubbpris:211 Nok
Ikke medlem:234 Nok

smørenippel M6x1

 • Produsent: ProMeister
Klubbpris:21 Nok
Ikke medlem:23 Nok

smørenippel 1/8"

 • Produsent: ProMeister
Klubbpris:20 Nok
Ikke medlem:22 Nok

Ventil

 • Produsent: Rubber wulk
Klubbpris:8 Nok
Ikke medlem:9 Nok

Drivstoffkoblinger Verktøysett

 • Produsent: ProMeister
Klubbpris:145 Nok
Ikke medlem:161 Nok

Støttebukker 1 tonn 2 stk

 • Produsent: Carwise
Klubbpris:314 Nok
Ikke medlem:349 Nok
Vis som

Artikler 1-12 av 1252

Side
per side

Bilverktøy for de som ønsker å gjøre jobben selv

Hvis du synes det er morsomt å mekke med bilen, synes vi at du fortjener gode verktøy mens du jobber. Å prøve seg på halvgode løsninger eller prøve å jobbe med verktøy som ikke holder mål, kan være både frustrerende og tidkrevende. Så sørg for at garasjen og verktøykassen er fylt med bilverktøyene som trengs for at arbeidet skal kunne utføres profesjonelt.

Bredt utvalg av bilverktøy

Med vår omfattende erfaring med bilmekanikere, har vi nøye valgt de beste og viktigste verktøyene slik at du også hjemme kan serve og mekke med bilen din samme måte som vi gjør på verkstedene våre. Vi har valgt verktøy av høyeste kvalitet og testet alle bilverktøy selv, slik at de lever opp til de høye kravene vi stiller og du fortjener.

Å gå på en bil med feil eller dårlige verktøy vil kunne påføre skader bilen din, og ikke minst påvirke humøret ditt. Så sørg for at du har skaffet deg gode verktøy før du begynner. Underveis vil du til 100% støte på hindringer som krever spesialtilpassede bilverktøy, og da vil du angre på at du ikke forberedte deg godt nok før du begynte. Det kan være alt fra små muttere til tennplugger som krever spesialverktøy.

Vi forenkler for bilmekanikeren

Hos oss på Mekonomen har vi samlet et stort utvalg for å forenkle jobb på bilens mekanikk, og du finner spesialverktøy som avtrekkere, tennpluggnøkler, ventilbuer, bremsestempelverktøy og fjærstrammere. Alt du trenger for å kunne serve bilen din alene ute i garasjen. Noen duppeditter på bilen vil du straks legge merke til at du ikke kan skru ut, eller få tilgang til med en standard skrutrekker, og i flere tilfeller er det nødvendig med et spesielt verktøy for disse. Med et spesialtilpasset bilverktøy kan du for eksempel bytte tennplugger, stramme fjærer eller montere nye bremsebelegg selv.

Hvis du ikke vet hvilke verktøy du trenger, er du selvfølgelig hjertelig velkommen å kontakte vår kundeservice. Vi har lang erfaring med bilmekanikk, og vi deler det gjerne erfaringene med deg. Du kan også bestille time hos et av våre verksteder, så hjelper vi deg med jobben.