I dag opplever Postnord tekniske problemer med kobling til leveringssted. Du kan derfor kun velge levering til din nærmeste butikk. Vi beklager ulempen det medfører og håper på en rask løsning.
Sommerkampanje med opptil -70% i alle våre butikker og på nett! Se mer her.
Superweekend på nett! 30% på nesten alt! Se mer her.

Verktøy

Hos oss på Mekonomen finner du et bredt spekter av verktøy med høy kvalitet og til riktig pris. Enten du trenger verktøy for å mekke på bilen eller for å fikse i garasjen, har vi det du trenger. Her finner du alt fra elektroverktøy og kjøretøyverktøy til måle- og merkingsverktøy, men også tilbehør som komplementerer verktøyene du allerede har i dag. Hvis du er usikker på hvilket verktøy som er best for akkurat ditt prosjekt, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Forenkle jobben med de riktige verktøyene!

Er det noe som skal fikses på bilen, eller har du et annet prosjekt i garasjen? Uansett er det viktig at du har de riktige verktøyene og utstyret du trenger for jobben. Hos oss finner du alle verktøyene som trengs for å forenkle bilmekanikerens jobb, slik at du kan skifte reservedeler selv. I tillegg er det ofte du må ha et spesielt verktøy for å kunne utføre jobben på beste måte.

Elverktøy

Gode elektroverktøy hjelper deg med å få fart på prosessen og forenkle din egen bilmekanisering. Tidligere kan prisbildet kanskje ha blitt sett på som et hinder, men i dag har vi mange rimelige alternativer. I tillegg til et økt tempo, skaper elektroverktøyene også en annen kraft og stabilitet i prosjektene du påtar deg. Hos oss finner du for eksempel alt fra skrutrekkere, vinkelslipere, bor, tigersag, hammerbor og sirkelsager.

  • Kjøretøyverktøy

Kjøretøyverktøy er spesielt designet for arbeid med biler og andre spesielle bildeler og komponenter. Det handler om alt fra finjusteringer til grovarbeid, og disse er utformet til å kunne montere og demontere alle spesielle deler av et kjøretøy. Eksempler på slike verktøy kan være avtrekkere, fjærstrammere og dekkverktøy.

  • Håndverktøy

Selvfølgelig kan du ikke være foruten de klassiske håndverktøyene i en velutstyrt garasje. Her snakker vi om alt fra en god hammer til en fastnøkkel. Vi har brukt håndverktøy i tusenvis av år, og selv i dag trenger vi selvfølgelig en velfylt verktøykasse med de beste håndverktøyene.

  • Trykkluftverktøy

Synes du det går treigt med håndverktøyene? Få opp arbeidstempoet ved hjelp av noen av våre sterke og effektive pneumatiske verktøy. Disse verktøyene forenkler hverdagen for alle som arbeider med enten bilmekanikk eller byggeprosjekter.

  • Hylser

For håndverktøy så vel som elektroniske verktøy trenger du ofte en hylse på verktøyet hvis du skal skru eller bore. Det finnes tusenvis av forskjellige skruer, muttere og bolter, og vi har det meste som trengs for å komplettere dine verktøy.

  • Bits

Akkurat som med hylser vil du finne bits i alle fasonger hos oss på Mekonomen. Vi har alltid noe for de vanligste typene, og hvis du trenger hjelp til å finne den rette, er det selvfølgelig bare å kontakte oss.

  • Måle- og merkeverktøy

Å holde styr på dimensjoner og avstand er en nødvendighet når du mekker både på bilen eller jobber med et annet prosjekt. Hos oss finner du derfor en rekke standard måleverktøy, men også spesialverktøy for måling av spesifikke mengder.

Hvis du er usikker på hvilket eller hvilke verktøy som er best for akkurat ditt prosjekt, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne!

Hos oss på Mekonomen.no finner du alltid verktøy av høy kvalitet til virkelig gode priser!