Polish og voks

Gi bilen litt omsorg ved hjelp av en poleringsmaskin. Bilen ser bedre ut og du øker salgsverdien. Hos oss på Mekonomen finner du også et stort utvalg av andre produkter i segmentet for bilpleie, slik at du kan ta vare på bilen din på den aller beste måten. Selvfølgelig finner du også produkter i kategorien håndvask, som er et godt grunnlag før du påfører voks eller starter poleringen.

Polish og voks er essensielle verktøy innen bilpleie for å opprettholde og forbedre utseendet og beskyttelsen av kjøretøyet ditt.

Polish brukes først i bilpleierutinen for å fjerne små riper, oksidasjon og ujevnheter i lakken. Dette gjør overflaten jevnere og gir en dypere glans. For best resultat bør du påføre polish med en myk klut eller poleringsmaskin, arbeide i små seksjoner, og deretter tørke av overskuddet grundig.

Voksing kommer etter poleringen og tjener som en beskyttende barriere mot miljøskader som UV-stråler, forurensning, og regn. Voks gir også en glatt overflate som hjelper til med å avlede vann og smuss, og gir kjøretøyet en fantastisk glans. Påfør voksen jevnt med en applikatorpute og la den tørke i henhold til produsentens anvisninger. Deretter kan du polere overflaten forsiktig med en ren mikrofiberklut for å avsløre den skinnende finishen.

Sammen gir polish og voks ikke bare en flott estetisk effekt, men beskytter også lakken på lang sikt. Dette er avgjørende for å bevare bilens verdi og utseende, og for å sikre at den forblir i topp stand år etter år.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter polish og voks har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Super Resin Polish 325ml

  • Produsent: Autoglym
309 Nok

Våre poleringsmaskiner

Uansett om du har en helt ny bil, eller en gammel veteranbil, så kommer den fremstå som ny i lakken med litt pleie og en av våre poleringsmaskiner. Stygge riper som før ikke gikk an å fjerne, kan du nå rette opp i med riktig pleie. Gjennom god pleie forlenger du bilens levetid.

Klubbpris:273 Nok
Ikke medlem:303 Nok

Poleringsmateriell

  • Produsent: Turtle Wax
Klubbpris:55 Nok
Ikke medlem:61 Nok

Bruk poleringsmaskin til både bil og båt

Våre poleringsmaskiner passer aldeles utmerket å bruke til andre oppgaver som for eksempel for å pusse båtens skrog. For alle båteiere i landet som trenger vedlikeholde både før og etter sjøsetting, så vi mange andre bra produkter som for eksempel rengjørings- og fortøyningsprodukter, samt en masse annet. Søk i boksen over.

Poleringsmateriell

  • Produsent: Turtle Wax
Klubbpris:55 Nok
Ikke medlem:61 Nok
Klubbpris:422 Nok
Ikke medlem:469 Nok

Ta vare på bilen på riktig måte

Å pleie bilen ved hjelp av en av våre poleringsmaskiner er en god idé ettersom det får bilen å se bedre ut, og kan eventuelt høye annenhåndsverdien på den. Hos oss på Mekonomen finner du et stort utvalg av produkter innen bilpleie og service, slik at du skal kunne ta til vare på din bil på beste måte.

Hybrid Ceramic Wax

  • Produsent: Meguiars
Klubbpris:383 Nok
Ikke medlem:425 Nok

Super Resin Polish

  • Produsent: Autoglym
Klubbpris:584 Nok
Ikke medlem:649 Nok

Flytende Hardvoks, 250ml

  • Produsent: Sonax
Klubbpris:195 Nok
Ikke medlem:217 Nok

Carnauba Spraywax

  • Produsent: Sonax
Klubbpris:194 Nok
Ikke medlem:215 Nok
Kampanje

Ceramic Polish & Wax 500 ml

  • Produsent: Turtle Wax
310 Nok 199 Nok

Krompolish

  • Produsent: Autosol
Klubbpris:59 Nok
Ikke medlem:66 Nok

Magic Clay Lack-Leire

  • Produsent: Glosser
Klubbpris:206 Nok
Ikke medlem:229 Nok
Vis som

Artikler 1-12 av 286

Side
per side

Glans i lakken

Alle ønsker en skinnende bil, men alle vi som har kjørt på norske veier i varierende vær vet at det kreves litt innsats for å holde bilen i god stand når det kommer til lakk. Å ta vare på bilen handler imidlertid ikke bare om å fjerne overfladisk smuss. Hvis du lar smusset sitte for lenge, kan det sette seg så dypt at du nesten ikke får fjernet det.

Regelmessig bilrengjøring er derfor smart på mange måter. På den ene siden vil du føle luksusen ved å kjøre rundt i en skinnende bil, men du vil også forlenge levetiden og opprettholde salgsverdien lengre.

Stort utvalg av produkter innen polering og voksing

Med vårt store produktutvalg innen polish og voks kan du være sikker på at du finner bilpleieprodukter som kan få tilbake glansen i lakken. Vi har også utstyret som er nødvendig for at produktene skal fungere optimalt og brukes på en profesjonell og sikker måte. Uansett hva du leter etter innen bilpleie, polering og voksing, finner du det ganske enkelt her hos oss på Mekonomen.no

Våre polermaskiner er også veldig godt egnet for bruk til andre oppgaver som rengjøring av båtens skrog. For alle båteiere i landet som trenger å fikse båten sin, har vi mange andre gode produkter, for eksempel alt du måtte trenge når det gjelder fortøyning, samt et bredt utvalg av andre smarte produkter som du enkelt kan søke etter i søkeboksen ovenfor.

Kjøp poleringsprodukter og voks online på Mekonomen.no

Å handle bilpleieprodukter som poleringsmaskiner, poleringssvamper og forskjellige vokstyper på nett er enkelt. I vårt brede utvalg finner du alt du trenger, og du får produktene raskt og enkelt levert hjem til deg.

Å holde bilen i topp stand skal være morsomt og enkelt ifølge oss på Mekonomen. Det må også være mulig å kjøpe rimelige produkter av høy kvalitet. Og derfor har vi nøye valgt ut hvilke merker vi jobber med.

Hvis du vil ha råd eller tips før du kjøper, kan du alltid henvende deg til vår kundeservice for å lære mer, eller selvfølgelig besøke oss i en av våre butikker.