Polish og voks

Gi bilen litt omsorg ved hjelp av en poleringsmaskin. Bilen ser bedre ut og du øker salgsverdien. Hos oss på Mekonomen finner du også et stort utvalg av andre produkter i segmentet for bilpleie, slik at du kan ta vare på bilen din på den aller beste måten. Selvfølgelig finner du også produkter i kategorien håndvask, som er et godt grunnlag før du påfører voks eller starter poleringen.

Polish og voks er essensielle verktøy innen bilpleie for å opprettholde og forbedre utseendet og beskyttelsen av kjøretøyet ditt.

Polish brukes først i bilpleierutinen for å fjerne små riper, oksidasjon og ujevnheter i lakken. Dette gjør overflaten jevnere og gir en dypere glans. For best resultat bør du påføre polish med en myk klut eller poleringsmaskin, arbeide i små seksjoner, og deretter tørke av overskuddet grundig.

Voksing kommer etter poleringen og tjener som en beskyttende barriere mot miljøskader som UV-stråler, forurensning, og regn. Voks gir også en glatt overflate som hjelper til med å avlede vann og smuss, og gir kjøretøyet en fantastisk glans. Påfør voksen jevnt med en applikatorpute og la den tørke i henhold til produsentens anvisninger. Deretter kan du polere overflaten forsiktig med en ren mikrofiberklut for å avsløre den skinnende finishen.

Sammen gir polish og voks ikke bare en flott estetisk effekt, men beskytter også lakken på lang sikt. Dette er avgjørende for å bevare bilens verdi og utseende, og for å sikre at den forblir i topp stand år etter år.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter polish og voks har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Glans i lakken

Alle ønsker en skinnende bil, men alle vi som har kjørt på norske veier i varierende vær vet at det kreves litt innsats for å holde bilen i god stand når det kommer til lakk. Å ta vare på bilen handler imidlertid ikke bare om å fjerne overfladisk smuss. Hvis du lar smusset sitte for lenge, kan det sette seg så dypt at du nesten ikke får fjernet det.

Regelmessig bilrengjøring er derfor smart på mange måter. På den ene siden vil du føle luksusen ved å kjøre rundt i en skinnende bil, men du vil også forlenge levetiden og opprettholde salgsverdien lengre.

Stort utvalg av produkter innen polering og voksing

Med vårt store produktutvalg innen polish og voks kan du være sikker på at du finner bilpleieprodukter som kan få tilbake glansen i lakken. Vi har også utstyret som er nødvendig for at produktene skal fungere optimalt og brukes på en profesjonell og sikker måte. Uansett hva du leter etter innen bilpleie, polering og voksing, finner du det ganske enkelt her hos oss på Mekonomen.no

Våre polermaskiner er også veldig godt egnet for bruk til andre oppgaver som rengjøring av båtens skrog. For alle båteiere i landet som trenger å fikse båten sin, har vi mange andre gode produkter, for eksempel alt du måtte trenge når det gjelder fortøyning, samt et bredt utvalg av andre smarte produkter som du enkelt kan søke etter i søkeboksen ovenfor.

Kjøp poleringsprodukter og voks online på Mekonomen.no

Å handle bilpleieprodukter som poleringsmaskiner, poleringssvamper og forskjellige vokstyper på nett er enkelt. I vårt brede utvalg finner du alt du trenger, og du får produktene raskt og enkelt levert hjem til deg.

Å holde bilen i topp stand skal være morsomt og enkelt ifølge oss på Mekonomen. Det må også være mulig å kjøpe rimelige produkter av høy kvalitet. Og derfor har vi nøye valgt ut hvilke merker vi jobber med.

Hvis du vil ha råd eller tips før du kjøper, kan du alltid henvende deg til vår kundeservice for å lære mer, eller selvfølgelig besøke oss i en av våre butikker.