Felgrens

Felgrens er et viktig produkt innen bilpleie som brukes for å rense og vedlikeholde felgene på kjøretøyet ditt. Denne spesialiserte rengjøringsløsningen er utviklet for å fjerne fastgrodd smuss, bremsestøv, olje, og andre forurensninger som kan akkumulere på felgene over tid.

Felgrens er vanligvis formulert med sterke kjemiske ingredienser som kan bryte ned og løse opp skitt og urenheter uten å skade felgens overflate. Den er tilpasset for å takle den høye temperaturen og belastningen som felgene utsettes for under kjøring, spesielt fra bremsestøvet som kan være etsende.

Bruken av felgrens er en viktig del av bilpleierutinen, da skitne og slitte felger ikke bare påvirker kjøretøyets estetikk, men kan også akselerere korrosjon og skade over tid. Riktig bruk av felgrens inkluderer vanligvis å spraye eller påføre produktet på de skitne felgene, la det virke en stund for å løsne smusset, og deretter børste eller spyle grundig for å fjerne forurensningene.

I tillegg til å holde bilen din ren og velstelt, bidrar bruk av felgrens også til å forlenge levetiden til felgene og opprettholde kjøretøyets verdi. Det er derfor en essensiell komponent i enhver omfattende bilpleierutine.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter felgrens har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Handle iht
Kjøpsalternativ
Pris
Produsent
Vis som

Artikler 1-12 av 20

Side
per side

Xtreme Felgrens +50%

 • Produsent: Sonax
159 Nok

MEKONOMEN-TV

Vaske bilen - slik gjør du.

Xtreme Felgrens

 • Produsent: Sonax
Klubbpris:918 Nok
Ikke medlem:1020 Nok
Kampanje
329 Nok 239 Nok

Felgrengjøring Ecoline 1L

 • Produsent: Sonax
Klubbpris:197 Nok
Ikke medlem:219 Nok

Rene felger

En felg er den strukturelle delen av et hjul, og rundt bilfelgens utkant finner man dekket. Det finnes to ulike typer av felger - stålfelg og lettmetallfelg. Stålfelgen er den aller vanligste og monteres på de aller fleste kjøretøy. Lettmetallfelgen er lettere, mer holdbar og penere. Du kan alltid bytte ut de felgene du har mot andre typer og modeller som er nyere. Glem heller ikke felgrengjøring da du går til innkjøp slik at du kan holde de nye felgene rene.

Xtreme Felgrens

 • Produsent: Sonax
Klubbpris:143 Nok
Ikke medlem:159 Nok

Wheel Cleaning Mousse 500ml

 • Produsent: Autoglym
Klubbpris:305 Nok
Ikke medlem:339 Nok

Hvorfor felgrenggjøring?

En ren, fresh og velpleiet bil er noe de fleste av oss ønsker. Det gjelder å prøve å holde bilden like ren på både ut- og innsiden. Det er viktig å rengjøre felgene etter som de har veldig lett for å bli skitne. Hos oss finner du både felgrens men også børster og svamper som gjør jobben enklere. Ved hjelp av felgforsegling kan du også motvirke at det fester seg veistøv og smuss til felgene.

Dekk- og felgrens

 • Produsent: Glosser
Klubbpris:269 Nok
Ikke medlem:299 Nok

Dekk- og felgrens

 • Produsent: CRC
Klubbpris:149 Nok
Ikke medlem:165 Nok

Clean Wheels 500 ml

 • Produsent: Autoglym
Klubbpris:224 Nok
Ikke medlem:249 Nok

Shield for wheels 30

 • Produsent: Armor All
Klubbpris:203 Nok
Ikke medlem:226 Nok

Wheel Clean 750ml

 • Produsent: Turtle Wax
Klubbpris:116 Nok
Ikke medlem:129 Nok

Felgrens Redline 2-pakk

 • Produsent: AutoCare
238 Nok
Vis som

Artikler 1-12 av 20

Side
per side