Bilpleie

Hos oss på Mekonomen finner du alt du trenger for virkelig god bilpleie. Å ta vare på bilen på en riktig måte forlenger både levetiden og opprettholder verdien på bilen din. Hos oss finner du alt fra reparasjonsmanualer og høytrykksvasker til voks og avfetting. Husk at når du bestiller bilpleieprodukter og kjemikalier fra Mekonomen.no må noen av disse hentes i en av våre butikker. Av sikkerhetsmessige grunner kan du ikke få dem direkte i postkassen.

Bilpleie er en viktig praksis som bidrar til å opprettholde bilens estetiske utseende, ytelse og verdi. Dette omfatter en rekke rutinemessige vedlikeholdsoppgaver som hjelper deg med å holde bilen din i topp stand.

En grundig vask og rengjøring av bilens utvendige overflater fjerner skitt, støv, insekter og annen forurensning som kan skade lakken over tid. Polering og voksing beskytter lakken mot UV-stråler, forurensning og mindre riper, samtidig som den gir bilen en glansende finish.

Innvendig bilpleie inkluderer støvsuging og rengjøring av tepper, seter og dashbord for å fjerne smuss, flekker og lukt. Riktig vedlikehold av interiøret bidrar til å skape en behagelig kjøreopplevelse.

Motorvask og vedlikehold sikrer at motoren fungerer optimalt og forlenger levetiden. Oljeskift, luftfilterbytte og inspeksjon av væsker er nødvendige aspekter av bilpleie.

Riktig dekkpleie, som regelmessig sjekk av dekktrykk og tilstanden til dekkene, bidrar til sikkerhet og gir bedre veigrep.

I tillegg er regelmessig inspeksjon av bremser, lys og andre sikkerhetssystemer avgjørende for å opprettholde tryggheten til både fører og passasjerer.

Bilpleie er en investering som hjelper deg med å bevare bilens verdi, forlenge levetiden og sørge for at den forblir pålitelig. Ved å ta vare på bilen din, kan du glede deg over en bedre kjøreopplevelse og redusere behovet for kostbare reparasjoner på lang sikt.

På Mekonomen finner du alt du trenger for en skikkelig god bilpleie. Å ta vare på bilen forlenger levetiden og opprettholder verdien på bilen din. I denne kategorien finner du alt fra reparasjonsmanualer og høytrykksvasker, til voks og avfetting. Husk at når du bestiller bilpleieprodukter og kjemikalier fra Mekonomen.no må noen av disse hentes i en av våre butikker. Av sikkerhetsmessige grunner kan du ikke få dem levert hjem. 

Forleng levetiden til bilen din

Ved å holde bilen i en god stand, øker du livslengden på bilen og bibeholder verdien i høyere grad. Vi i Mekonomen har derfor samlet alle produktene som trengs for at du skal kunne ta vare på bilen din på beste måte. Her finner du alt du trenger for et rent interiør og skinnende eksteriør.

 • Bilpleietilbehør

I kategorien bilpleie finner du alt av utstyr og produkter som trengs for å rengjøre bilen ordentlig. Her finner du for eksempel svamper, kluter, bøtter, sprøyter og mye mer.

 • Dekkpleie

Du vet at du kan få dekk og felger til å skinne som om de skulle være nye? Hos oss finner du produktene som kreves for at bilen din skal skinne på veien igjen.

 • Utvendig

Her har vi samlet produktene som er spesielt utviklet for bilens utvendige detaljer. Produkter som gjør rengjøringen litt enklere, og som på en profesjonell måte rengjør bilen din et nivå utover hva en vanlig bilvask kan klare.

 • Maling og lakkering

Har du lyst til å male bilen selv? Her har vi samlet alt du trenger for å gjøre arbeidet enkelt og smidig. Og fremfor alt hyggelig. I tillegg har vi sandpapir, malingssprøyter og masse annet til gode priser. Slipepapirene våre og alt annet utstyr fungerer også perfekt for forarbeid og for maling på de fleste materialer.

 • Manualer

Hvordan skal bilen din egentlig pleies? Vi har samlet en rekke manualer som forenkler arbeidet ditt og sørger for at ting blir gjort riktig.

 • Håndrens

Vil du helst ta deg av rengjøring uten maskiner og andre duppedingser? Selvfølgelig har vi produktene du trenger for å fikse alt for din egen maskin også.

 • Høytrykksspyler

Hos oss finner du et stort utvalg høytrykksvasker, fra de enkleste for hjemmebruk til de profesjonelle for mer krevende rengjøring og vaskehaller. En høytrykksspyler fungerer like godt til bilvask som terrassen, og hos oss finner du høytrykksspylere fra kjente merker av høy kvalitet.

 • Interiør

Tilbringer du store deler av dagen din i bilen? Det er lett å glemme hvor mye av tiden vår som faktisk blir brukt i bilen, og ingen ville vel for eksempel droppe og støvtørke i stua. Sørg for at du har det like rent i bilen. Skaff deg utstyret og rengjøringsmidlene som forenkler, og gir en rask rengjøring og et skinnende interiør.

 • Kjemikalier

Her har vi samlet alt tenkelige kjemikalier som kan være nødvendige for en god bilpleie. Alt fra kitt og rustolje til innvendig rengjøring.

 • Vinduer, glass og speil

Hold vinduene rene og sørg for god sikt i alle speil. Her finner du alt du trenger for å holde vinduer, glass og speil skinnende rene.

 • Vask og sjampo

bilshampo og avfetting er to forutsetninger for en ren bil. Det er forskjellige vasketeknikker å bruke, men bilshampo og avfetting fungerer alltid.

Hvordan du skal bruke produktene, det er det delte meninger om, men vi har alt du trenger for å velge metoden du synes oppnår best resultat.

 • Polering og voksing

Hvis du vil ta rengjøringen et skritt videre, bør du selvsagt også ta en titt på vårt produktutvalg med voks, rubbing og forskjellige typer av polish. Her snakker vi kronen på verket for perfekt bilpleie.

Skulle du være usikker på hvilke bilpleieprodukter som passer for ditt behov, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Sammen sørger vi for at flere skinnende biler på veien!