Absorbsjonsmateriell

Et absorbjonsmiddel i en garasje er en substans eller materiale som brukes til å absorbere eller fjerne væsker eller kjemikalier som olje, bensin, eller kjølevæske som kan lekke fra biler eller verktøy. Vanligvis består absorbjonsmidler av porøse materialer som leire, sagflis eller absorberende puter og matter laget av syntetiske fibre.

Disse midlene fungerer ved å trekke til seg væsken ved kapillærkraft eller overflateadsorpsjon, og dermed hindre at den sprer seg og forårsaker forurensning eller skader på gulvet. De er en viktig del av miljøsikkerhetsrutinene i en garasje, og bidrar til å opprettholde en ren og trygg arbeidsplass. Etter bruk kan absorbjonsmidlene vanligvis enkelt fjernes og kastes i henhold til gjeldende avfallsreguleringer, og de er et uunnværlig verktøy for å opprettholde en ordentlig vedlikeholdt garasje.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter absorbsjonsmateriell har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.