Håndverktøy

Uansett om du skal serve barnesykkelen, montere hagemøbler eller reparere et ødelagt gjerde, så er det mange situasjoner i hverdagen der det ikke er behov for noe avanserte verktøy. Det krever vanligvis ikke mer kraft enn den håndkraften du har. Da er det perfekt å ha en verktøykasse med noen enklere håndverktøy i garasjen. De vanligste verktøyene er også perfekt for mindre jobber på bilen din.

For et mer fleksibelt arbeid

Akkurat som det høres ut, er håndverktøy verktøyene du bruker med hendene, og som igjen ikke trenger hjelp fra verken motor eller elektronikk for å fungere. Det er ganske enkelt din egen håndkraft som driver verktøyet. Som regel er disse verktøyene klart billigere enn deres motoriserte "konkurrenter", men det er også ved mange anledninger mye lettere og smidigere å bruke et håndverktøy. Det kan for eksempel være enklere å komme til med, men også at du har mer kontroll på kraften som brukes enn om du bruker et verktøy som drives på elektrisitet.

Generelt kan man si at mindre reparasjonsarbeider eller justeringer gjøres best med håndverktøy, mens at det selvfølgelig anbefales å bytte til motoriserte varianter hvis du har et større prosjekt foran deg. Det vil sannsynligvis spare deg for mye tid.

Hos oss på Mekonomen finner du mange håndverktøy som alle burde ha en plass i verktøykassen hjemme. Så benytt anledningen til å skaffe de grunnleggende produktene som trengs, og vær klar når hverdagslige utfordringer dukker opp.

Skrutrekkere

En elektrisk skrutrekker og bormaskin i et produkt er veldig praktisk. Men det vil alltid være situasjoner der den enklere skrutrekkeren vinner over hvilket som helst verktøy. Den enkle skrutrekkeren er sannsynligvis både snekkerens og hjemmefikserens beste venn, og et verktøy som virkelig kan brukes til både store og små oppgaver. Hos oss på Mekonomen finner du skrutrekkere i alle størrelser og former, og dette håndverktøyet har en naturlig plass i verktøykassen. Ta en kikk på våre presisjonsskrutrekkersett, skrutrekkersett og umbrakonøkkelsett og sørg for at du er godt forberedt på alle de små utfordringene som venter. Selvfølgelig har vi også tilbehør til dine maskindrevne verktøy, for eksempel bor, skrutrekkere og bits, her på Mekonomen.no. En hammer har også sin naturlige plass i verktøykassen. Selv om de fleste hammere ser like ut i utseende, er det mange forskjellige varianter og bruksområder også her, og her på Mekonomen finner du både smihammere, slegger, gummiklubber og kulehammere. Selvfølgelig har vi også den klassiske snekkerhammeren med gaffel på baksiden som gjør at du enkelt kan trekke opp eller rette dine krumme spikere.

Tang

Tangen du vil alltid ha behov for ... Enten hvis det er for å få et godt tak, eller holde på noe du ikke kan klype med fingrene, eller hvis det er å trekke ut eller rette opp noe som har gått inn feil. En god tang med forskjellige funksjoner bør også finnes i verktøykassen din. Her på Mekonomen finner du en tang som passer deg, og selvfølgelig har vi også sideavbitere og kabelskotenger.