Oppbevaring

Uansett om du skal på langtur eller om du ofte tar korte turer med bilen, kan er det lurt med litt oppbevaringsutstyr her og der, slik at du kan holde orden og vet hvor du har ting når du trenger dem. Her finner du CD-futteral for favorittmusikken din, oppbevaringslommer, søplebøtter, holdere for parkeringsbilletter og mye mer.

Oppbevaring i bilen er en viktig del av å holde kjøretøyet ryddig, organisert og sikker. Det finnes flere måter å optimalisere oppbevaringsplassen i bilen på. Mange biler har dedikerte oppbevaringsløsninger som midtkonsoller, hanskerom, dørlommer og setelommer. Disse kan brukes til å oppbevare små gjenstander som lommebøker, solbriller, dokumenter og mobiltelefoner.

For større gjenstander som bagasje, sportsutstyr eller handleposer, kan bagasjerommet utnyttes ved hjelp av bagasjeromsorganisatorer eller bungee-stropper for å sikre ting på plass. Takbokser og takstativer gir også ekstra lagringsplass for ting som sykler eller campingutstyr.

Det er viktig å huske på at tunge gjenstander bør sikres forsvarlig for å unngå fare i tilfelle en bråstopp eller kollisjon. Å holde bilen ryddig og fri for løse gjenstander bidrar også til økt sikkerhet ved å minimere distraksjoner for føreren.

Riktig oppbevaring i bilen kan bidra til en mer behagelig og trygg kjøreopplevelse samtidig som det gir deg enkel tilgang til de tingene du trenger mens du er på veien.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter oppbevaring har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen